Skip to main content

Egencia leverer reiseregningssystemer sammen med verdens mest innovative selskaper

Egencia leverer reiseregningssystemer sammen med verdens mest innovative selskaper

3 min
Posted: 19 July 2017
Topics: Blogg
Egencia-Resources1.png

Så langt har 29 selskaper samarbeidet om å utvikle den nye ett-klikks løsningen.  

Oslo, 17. juli 2017

Under GBTA-konferansen i Boston viste Egencia®, Expedia-gruppens forretningsreiseselskap, frem sitt nye helhetsintegrerte reiseregningssystem som blant andre er utviklet i samarbeid med programvareleverandøren Chrome River. I februar i år annonserte Egencia sine planer om lansere neste generasjons reiseregningssystemer ved å løse brukerbehov som tidligere ikke har blitt godt nok ivaretatt. Ifølge Egencias nylig lanserte undersøkelse* mener forretningsreisende at tiden brukt til reiserapportering bør ta 23 prosent mindre tid enn hva det gjør i dag. Likevel benytter fremdeles 4 av 10 forretningsreisende manuelle papirbaserte løsninger for reiseregninger og utleggsrefusjon. Et mer automatisert system kan redusere frustrasjonen vesentlig for de som reiser mye. Se denne linken for mer statistikk. Selv om noen virksomheter i dag opererer med automatiserte systemer er dagens løsninger ofte kompliserte, med flere vinduer og pålogginger - for henholdsvis reiseadministrasjon, kredittkorttransaksjoner og reiseregninger. For å forenkle prosessen vil Egencia nå tilby en integrert løsning for både reise- og reiseregningsrapportering. Med Egencia Integrated Travel and Expense trenger brukeren kun å forholde seg til en innlogging og en datakilde for alt. Den globale programvare-leverandøren Chrome River er den første Egencia-partneren som tilbyr denne løsningen. "Flere av våre kunder har reisende som bruker vår løsning over hele verden. Å jobbe med Egencia gjør at vi kan utvide den samme gode erfaringen til alle våre kunder gjennom hele reisebestillings- og reiseregningsprosessen, uansett hvor de er i verden, sier Alan Rich, administrerende direktør i Chrome River. Inkludert i det nye reiseregningssystemet er også Egencia Open Connect Platform. Som navnet antyder, er det designet for å åpne markedet for enhver leverandør innen reiseregnings- og økonomisystemer ved å forenkle dataoverføringer mellom partnere. I dag, sammen med Chrome River, har 29 partnere meldt seg, inkludert Microsoft, Coupa, MobileXpense og Expensify. "Det som skiller et godt reiseprogram fra et som er virkelig bra, er valg.  Vi har designet en åpen løsning som lar kundene velge det rapporteringsverktøyet de selv vil ha. I tillegg har vi lagt inn en ytterligere forbedring med Egencia Open Sync – der reisende nå kan mate kvitteringer og kredittkorttransaksjoner inn i eget reiseregningssystem gjennom kun ett klikk, forklarer Rob Greyber, toppsjefen i Egencia. "Resultatet er sømløst. Brukere får nå en reiseadministrasjonsløsning og et reiseregningssystem på ett og samme sted. Reaksjonen fra markedet har vært svært positiv, og vi er glade for at så mange partnere har valgt å være med oss på dette allerede."

Eksempler på noen av partnerne i Egencia Connect Platform:
  • Traveldoo® an Expedia, Inc. company
  • Microsoft
  • MobileXpense
  • Coupa
  • DIMO (Notilus & In-one)
  • Expensify
  • Insperity® ExpensAble®
  • DATABASICS

Besøk stand #1951 under GBTA-konferansen i Boston, MA, fra 17-18 juli for å se live demonstrasjoner av den nye helhetsintegrerte løsningen med Chrome River.

Om Egencia

Egencia gjør forretningsreisen bedre ved å gjøre den mer helhetlig og integrert. Egencia setter den reisende i sentrum ved å kontinuerlig utvikle løsninger som er brukervennlige og effektive. Drevet av forbrukerinnsikt og teknologiinvesteringer fra moderselskapet Expedia-gruppen, kobler Egencia sammen alt den reisende trenger på ett sted – utvalg, teknologi, service og rapportering.  Egencia tilbyr tjenester i mer enn 65 land. Vil du vite mer om Egencia, kan du besøke Egencia.no, @egenciaNO og se Egencias blogg. © 2017 Egencia LLC. Med enerett. Egencia og Egencia-logoen er enten registrerte varemerker eller varemerker tilhørende Expedia Inc. i USA og/eller andre land. Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere.

Om Chrome River

Selskapet Chrome River Technologies er en programvareleverandør som tilbyr en helhetsintegrert cloud-løsning for reiserapportering. Programvaren er intuitiv og kan brukes på smarttelefon, nettbrett og på bærbar maskin. SaaS-produktene er tilrettelagt for forretningsreisende og gjør reiserapportering enklere og mer smidig. Produktet brukes av flere globale selskaper og har over én million brukere i fler enn 600 virksomheter. For mer informasjon om Chrome River kan besøke www.chromeriver.com, Facebook, Twitter og LinkedIn eller ringe +1 888 781 0088. 


For ytterligere informasjon og kommentarer, vennligst kontakt: Adm. direktør Anders Lindqvist, Egencia Norge tlf.: 480 18 902, e-post: alindqvist@egencia.com

Was this content helpful?
0