Skip to main content

Slik optimaliserer Tech Data global reiseadministrasjon

Global-travel-management-at-tech-data.jpg

Enklere global reiseadministrasjon hos Tech Data

1 min
BEDRIFT:
Tech Data
BRANSJE:
Teknologidistribusjon
ANSATTE:
14 000

Publisert: 14 mai 2020

Den globale teknologidistributøren Tech Data har hjulpet selskaper som Apple, Cisco, HP og Microsoft med å få produktene sine ut på markedet siden 1974.

Lederen for det europeiske reiseteamet, Joan Santalo, hjelper Tech Data med å bestille og administrere forretningsreiser på en strategisk måte som en global bedrift. For å opprette og opprettholde et vellykket forretningsreiseprogram i en multinasjonal bedrift er det viktig å forstå nyansene i hvert land.

Vi i Egencia har jobbet tett med Tech Data for å sørge for at både europeiske regler og reglene i de lokalene landene reflekteres i den globale reiseadministrasjonsløsningen. «For eksempel kan vi ha togløsningen vi har i Frankrike og togløsningen vi har i Storbritannia – og vi har lokale konsulenter som kjenner til kompleksitetene og særegenhetene i hvert enkelt land og hva de kan tilby oss», forklarte Santalo.

Som et teknologiselskap har det også vært viktig for Tech Data å ha tilgang til effektiv og brukervennlig teknologi. Tydelig informasjon og rapportering som påvirker beslutningstaking, og en elegant og enkel brukeropplevelse, gjør at Egencia er det perfekte forretningsreisebyrået for Tech Datas behov, ifølge Santalo.

Se videoen for å lære mer om hvordan Egencia hjelper Tech Data å administrere et globalt forretningsreiseprogram med lokale nyanser.

Var dette innholdet nyttig?
0

Er du interessert i å gjøre forretningsreiseprogrammet ditt mer konsekvent samtidig som du tar hensyn til lokale nyanser? Kontakt oss i dag.