Skip to main content

Lavere reiseutgifter med Egencia Savings Finder

Maximizing business travel spend with Egencia Savings Finder technology
Maximizing business travel spend with Egencia Savings Finder technology

Få mer for pengene med Savings Finder-teknologi

1 min

Hvis bedriften din planlegger å omforme reiseprogrammet til livet etter COVID-19, står helt sikkert kontroll av forretningsreiseutgifter høyt på prioriteringslisten. Risikohåndtering er selvsagt førsteprioritet, men hvis bedriften din lurer på hvordan den kan skape et effektivt program som får pengene til å strekke lenger, er det også viktig å oppnå besparelser gjennom forretningsreisebyrået dere bruker.

Med Egencia Savings Finder for Air og Hotel kan bedriften din spare i snitt 14 % på flyreiser* og 7 % på hoteller**. Og enda bedre er det at det ikke kreves noe ekstra arbeid for å oppnå disse besparelsene.

Vi tok en prat med bransjeeksperter på The Business Travel Show 2020 i London, for å finne ut hva de største utgiftene i deres forretningsreiseprogram er, og hva de gjør for å oppnå bedre tilbud på fly og hoteller. Nok scrolling – se videoen for å finne ut mer.

Last ned vår sjekkliste for å spare penger på forretningsreiser og finn ut hvordan du kan spare penger på forretningsreiser ved å bytte til det rette forretningsreisebyrået.

*Tall per optimaliserte bestilling for finansåret 2019

**Tall per optimaliserte bestilling i perioden 26.11.2019–06.03.2020

Var dette innholdet nyttig?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Ta kontakt med teamet vårt.