Skip to main content
Maximizing business travel spend with Egencia Savings Finder technology
Maximizing business travel spend with Egencia Savings Finder technology

Få mer for pengene med Savings Finder-teknologi

1 min

Hvis bedriften din planlegger å omforme reiseprogrammet til livet etter COVID-19, står helt sikkert kontroll av forretningsreiseutgifter høyt på prioriteringslisten. Risikohåndtering er selvsagt førsteprioritet, men hvis bedriften din lurer på hvordan den kan skape et effektivt program som får pengene til å strekke lenger, er det også viktig å oppnå besparelser gjennom forretningsreisebyrået dere bruker.

Med Egencia Savings Finder for Air og Hotel kan bedriften din spare i snitt 14 % på flyreiser* og 7 % på hoteller**. Og enda bedre er det at det ikke kreves noe ekstra arbeid for å oppnå disse besparelsene.

Vi tok en prat med bransjeeksperter på The Business Travel Show 2020 i London, for å finne ut hva de største utgiftene i deres forretningsreiseprogram er, og hva de gjør for å oppnå bedre tilbud på fly og hoteller. Nok scrolling – se videoen for å finne ut mer.

Last ned vår sjekkliste for å spare penger på forretningsreiser og finn ut hvordan du kan spare penger på forretningsreiser ved å bytte til det rette forretningsreisebyrået.

*Tall per optimaliserte bestilling for finansåret 2019

**Tall per optimaliserte bestilling i perioden 26.11.2019–06.03.2020

Var dette innholdet nyttig?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Ta kontakt med teamet vårt.