Skip to main content

Reduser CO2-utslipp med vår fly/tog-visning

Egencia introduserer et nytt sammenligningsverktøy for fly og tog for bærekraftige reiser

2 min
Publisert: 24 October 2021
Air vs. Rail Comparator Tool for Sustainable Travel

av Kenza Samiry, Senior Product Manager

Bærekraft står øverst på agendaen for mange regjeringer og organisasjoner, og det er et spesielt fokus på reisebransjens behov for å redusere karbonutslipp. Som Product Manager for bærekraft har jeg som oppdrag å hjelpe kunder med å endre bedriftskulturen sin og skape mer bærekraftige forretningsreisevaner. For å hjelpe reisende med å ta mer miljøvennlige valg når de reiser, har vi utviklet en linje med bærekraftsrettede funksjoner som hjelper kundene med å holde oversikt over og redusere karbonutslippene sine. Dette inkluderer et verktøy for karbonsporing i bestillingsportalen, muligheter til å velge elektriske kjøretøy og filtre som hjelper med å finne ladestasjoner, oversikter og rapporter over karbonutslipp, spesialtilpassede konsulenttjenester og initiativer for klimakompensasjon.

Gjennom lanseringen av den nye fly/tog-visningen vår, som gir reisende og reisebestillere muligheten til å velge alternativer til fly for mer bærekraftige og effektive reiser, fortsetter vi å arbeide mot målet vårt om å hjelpe kundene med å redusere karbonavtrykket sitt. Dette vil hjelpe organisasjoner og virksomheter med å redusere karbonavtrykkene sine, nå CO2-budsjettmålene sine og spare tid der det er raskere å reise med tog enn med fly.

Hva er nytt?

Vi har samarbeidet med kundene våre om å utvikle en sammenligningsfunksjon for fly og tog som varsler reisende og reisebestillere når det er mulig å velge tog i stedet for fly på samme reiserute. Å gjøre det enklere å reise med tog setter reisende og reisebestillere i stand til å skape grønnere og mer effektive reiser, slik at de reduserer karbonavtrykket sitt.

Slik fungerer det

Når en reisende eller reisebestiller søker etter en flyreise, for eksempel fra London til Paris, vil et banner vises på toppen av søkesiden for å oppfordre til å se på togalternativet for reisen. Denne nye bærekraftsfunksjonen vil gjøre det enklere å velge togalternativet og dermed også en grønnere reise – uten ekstra arbeid eller kostnader! Dette vil hjelpe kunder med å betraktelig redusere karbonavtrykkene sine fra flyreiser.

Hva var den fremste motivasjonsfaktoren for utviklingen av denne funksjonen?

Vi ønsker å hjelpe kundene våre med å vurdere alternativer til flyreiser ved å tilby grønnere former for transport, slik at de reduserer den negative effekten reiser har på miljøet, og bidrar til at bedriften når bærekraftsmålene sine. Dette er fremtiden for bærekraftige forretningsreiser, og vi er glade for at Egencias kunder vil være pionerer på dette området.

Egencia forplikter seg til å hjelpe kundene våre med å nå sine bedrifters bærekraftsmål gjennom en plattform som reduserer karbonavtrykket deres og hjelper dem med å ta i bruk mer bærekraftige transportalternativer på forretningsreisene sine. For mer informasjon om vår linje av verktøyer kan du besøke vår bærekraftsside.

Var dette innholdet nyttig?
1

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Kontakt oss.