Skip to main content

Forretningsreiser under koronaviruskrisen,Forretningsreiser under koronaviruskrisen

Tilbakebetaling av hotell: De reisende kommer først

2 min
Publisert: 08 September 2021
customer-service-banner.jpg

av Mark Hollyhead, Chief Operating Officer

Koronavirusets innvirkning på reisebransjen har vært uten sidestykke. Kundene våre opplever store utfordringer med å støtte sine forretningsreisende, og våre partnere og leverandører opplever like store utfordringer med å sørge for at deres policyer og retningslinjer reflekterer endringene som skjer i verden. Det samme gjelder for Egencia. Det som derimot ikke har endret seg, er vårt kollektive fokus på kundene våre. Sammen gjør vi verden mindre og mer tilgjengelig for bedrifter i hele verden, og samarbeidet vårt har aldri vært viktigere enn nå.

Hva gjør Egencia i dag: hotellavbestillinger

Vi har jobbet så hardt vi kan for å avbestille eller utsette reiser for våre reisende, men de stadige endringene i koronavirussituasjonen har vært svært utfordrende.  For å gjøre ting enklere ønsker vi i dag å annonsere at vi har utarbeidet en krisepolicy for avbestiling av overnatting, slik at vi kan hjelpe våre kunder i enda større grad. Denne policyen betyr at alle kunder som har bestilt hotellopphold mellom 16. mars og 31. mai 2020, og som vil avbestille uten å måtte betale avbestillingsgebyr, kan gjøre dette – selv om de opprinnelig bestilte en ikke-refunderbar pris. Det er enkelt å gjøre. Gå til hotellbestillingen din hos Egencia og avbestill senest 24 timer før du skulle ha sjekket inn. Avbestillinger kan gjøres via nettleseren din eller Egencias mobilapp.

Med blikket mot horisonten

Hendelser som det vi opplever nå, tvinger oss til å kontinuerlig se våre løsninger fra nye perspektiver. Egencia aksepterer og omfavner dette. Det er del av bedriftskulturen vår, og er ansett som en helt fundamental kompetanse her hos oss.

Denne løsningen er bare en av mange vi raskt har iverksatt for å hjelpe kundene våre i denne utfordrende tiden. Vi gjør vårt beste for å sørge for at våre Travel Managers og forretningsreisende har informasjonen og teknologien de trenger.

Vi er stolte av at vi kan ta disse beslutningene så raskt og iverksette tiltak som hjelper kundene våre. For å avbestille hotellet ditt finner du bestillingen i nettleseren din eller i Egencias mobilapp.  For mer informasjon kan du besøke Egencias hjelpesenter.

Her finner du siste nytt, varsler og informasjon om reisevirksomhet under COVID-19-pandemien. Bli med i nettsamfunnet Egencia Connect for nettverksbygging, utveksling av beste praksiser, nyheter om Egencia og mer. Dette nettsamfunnet eksisterer for tiden bare på engelsk, men alle er velkomne til å bli med.

Var dette innholdet nyttig?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Kontakt oss.