Skip to main content

Forretningsreisebyråenes rolle under kriser

Forretningsreiseadministrasjon i krisetider

3 min
Publisert: 08 September 2021
Business-travel-during-crisis.jpg

Av Mark Hollyhead, Chief Operating Officer og SVP for Customer Success

Du snakket. Vi lyttet.

Mens COVID-19-pandemien har preget forsider og overskrifter over hele verden, har vi arbeidet hardt for å gi deg reiseverktøyene, reiserådene og informasjonen du trenger for å være i forkant av utviklingen. Situasjonen er stadig i endring, og det å lytte og forstå hvilke behov bedriften din har, og hvilke behov du har med tanke på reiseadministrasjon, er en viktig del av jobben vår. Og det er det vi har gjort. Vi har lyttet, lært og raskt tilpasset verktøyene og kundeservicen vår.

Dette har vi fått vite:

Du trenger raskere responstider

Vi arbeider hardt for å holde deg og dine forretningsreisende trygge, samtidig som vi også tar vare på våre egne team. Alle kundeservicemedarbeiderne våre er nå utstyrt for å kunne hjelpe deg hjemmefra, noe som betyr at alle de ansatte vi trenger for å kunne imøtekomme dine reiseadministrasjonsbehov, nå er tilgjengelige.

Flere selvbetjeningsmuligheter

Vi handlet raskt for å muliggjøre selvbetjent, gebyrfri avbestilling for originale, ikke-refunderbare forretningshotellpriser online. I tillegg kan forretningsreisende nå se alle sine reiseruter, velge hvilken de trenger hjelp med og sende inn en forespørsel om dette med bare et par klikk.

Traveler Tracker er et godt verktøy – kan det gjøre mer?

Vi har gjort noen oppdateringer for å støtte risikohåndtering for reiser, inkludert utvidet søkefunksjonalitet for å muliggjøre globale søk etter land, by eller en egendefinert region tegnet inn på et kart. Vi har også gjort det mulig å se 30 dager tilbake i tid, for å kunne få oversikt over reiser til steder med høye forekomster av COVID-19.

Hjelp til å få innsikt i de økonomiske konsekvensene for din bedrift Sjekk ut reiserapportsiden for COVID-19 i Egencia Analytics Studio. Disse rapportene gir deg tilgang til nedlastbare data for alle dine fly- og hotellbestillinger. Disse reiserapportene kan endres til å vise alle mulige fremtidige datointervaller fram til slutten av 2020.

Støtte til å planlegge gjenoppstartingen av forretningsreiseprogrammet ditt

Vi har lansert den nye benchmarking-oversikten i Analytics Studio. Den gir deg mulighet til å sammenligne din bedrift med lignende bedrifter hva gjelder reiseutgifter eller hvilke land dere har bestilt reiser til. Dette vil gi deg en bedre forståelse av hvor godt forretningsreiseprogrammet ditt fungerer, og på hvilke områder det kan forbedres. Vi vil også gjerne takke deg: Vår nylige undersøkelse for Travel Managers viste at disse oppdateringene gjør livet enklere for dere – og målet vårt er alltid å være der for deg, hvert steg på veien.

Hva er neste steg?

Vi arbeider hardt for å imøtekomme flere av forespørslene vi har fått. Her er noen av oppdateringene vi jobber med:

  • Flere reiseråd og mer kunnskapsdeling fra oss og andre Travel Managers, for å gjøre det enklere for deg å være oppdatert. Ta en titt på vårt nye nettsamfunn Connect Community, som snart lanseres.
  • Flere verktøyer for å hjelpe deg med gjenoppstartingen av forretningsreiseprogrammet ditt.
  • Vi samarbeider med forretningsreisenettverket og -leverandørene våre for å forbedre muligheten til å gjøre navneendringer på tvers av bestillinger.
  • Vi er også fokusert på å gjøre det enklere for deg å se og bruke ubenyttede billetter.

Følg med etter hvert som vi leverer nye løsninger for å gjøre forretningsreiser enklere og bedre for bedriften din og dine reisende. Og hvis du har noen forslag til oss, kan du ta kontakt med din Account Manager. Hold deg oppdatert Vi har et eget hjelpesenter  der Travel Managers, reisebestillere og forretningsreisende kan finne informasjon og holde seg oppdatert på COVID-19 og hvordan det påvirker forretningsreisevirksomheten. Hjelpesenteret vårt gir en oversikt over flyselskapenes, hotellenes og togselskapenes fleksible retningslinjer for reiser, samt informasjon om av- og ombestillinger.

Var dette innholdet nyttig?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Kontakt oss.