Skip to main content

Forretningsreisetrender under COVID-19

Oversikt over forretningsreisetrender under COVID-19 

2 min
Publisert: 19 November 2020
Business Travel Industry COVID19 Dashboard

COVID-19 kommer til å påvirke forretningsreiser nå og i årene som kommer. Dette betyr at du må revurdere din globale forretningsreisestrategi og finne nye måter å støtte forretningsreisende på.

Egencia vil sørge for at du har reiseverktøyene du trenger for å ta kontroll over forretningsreiseprogrammet ditt når vi kommer ut av den nåværende krisen. Vi har samlet og analysert reisedata under pandemien, og vi kombinerer denne informasjonen med maskinlæring for å forstå reisetrendene innenfor ulike regioner og bransjer. Ved å analysere online-bestillingsdata fra de siste 60 dagene kan du sammenligne din bedrifts utvikling og reiseaktivitet med det som skjer innen din bransje, ditt land eller din region. Denne informasjon gir deg verdifull innsikt som du kan bruke for å optimalisere forretningsreiseprogrammet, oppdatere bedriftens reisepolicy og gjenoppta reisevirksomheten igjen.

Slik bruker du disse dataene om forretningsreisetrender

Ta i bruk nyttige data til å planlegge gjenopptagelsen av forretningsreiser, og juster reisepolicyen din basert på følgende informasjon:

  • Hvilke land ser en økning i reiser?  
  • Hvilke bransjer reiser for øyeblikket? 
  • Hvilke bransjer forbereder seg på å reise igjen? 
  • Hvor reiser de? 
  • Hvor lang tid i forveien bestiller de reisende? 

Hva betyr dette for forretningsreiseprogrammet ditt?

Etter hvert som du forbereder deg på gjenopptagelsen av forretningsreiser, bør du gå gjennom og oppdatere reisepolicyene og bestillingsprosessene. Dette kan innebære at du må omdefinere hva som utgjør en nødvendig reise for de som ikke reiser så ofte, de som reiser mye og de som er et sted midt imellom, for å avgjøre hvem som kan reise til ulike reisemål.

Under en pandemi er det mange spørsmål som dukker opp om hvordan man skal kunne reise igjen på en trygg måte. En pålitelig samarbeidspartner kan hjelpe deg gjennom vanskelige tider og gi deg svarene du trenger når du trenger dem som mest. I en tid som dette trenger du et forretningsreisebyrå som kan hjelpe deg med å optimalisere forretningsreiseprogrammet ditt for å redusere reiserisikoer og ivareta velferden til dine forretningsreisende.

Var dette innholdet nyttig?
0

Fyll ut skjemaet for å se forretningsreisetrender under COVID-19 for din region eller bransje