Skip to main content

Trinnvis veiledning for å opprette en forretningsreisepolicy

Gratis guide til utforming av forretningsreisepolicyer

1 min
Publisert: 17 May 2020
free-business-travel-policy-template.jpg

Å sørge for at du har en omfattende forretningsreisepolicy på plass er viktigere nå enn noensinne. Når du forbereder oppstart av bedriftens forretningsreisevirksomhet i etterkant av COVID-19, er det helt nødvendig  å ha en reisepolicy på plass, slik at du kan ivareta både de reisendes og bedriftens behov. Ikke la deg skremme av tanken på å oppdatere eller utforme din egen policy for forretningsreiser etter COVID-19. Vi er her for å hjelpe deg. Vi har laget en omfattende guide for hvordan du utformer en forretningsreisepolicy. Den inneholder alt du trenger for å sikre at reisepolicyen ivaretar både de reisendes og bedriftens behov. Reisepolicyguiden fremhever også hvordan du kan spare penger og effektivt håndtere risiko. Denne guiden hjelper deg med

  • å forstå viktigheten av å ha en reisepolicy
  • prosesser rundt reisebestilling og reiseregninger
  • fly- og togpolicyer
  • hotellpolicyer
  • leiebilpolicyer

«Tidligere hadde NTTS mange forskjellige policyer, og det var umulig å lære seg dem», forteller Tricia. Med Egencia er det imidlertid ikke behov for å lære noe utenat. Reisepolicyen er integrert i plattformen.».»

— Tricia Lim, Executive VP i planleggingsavdelingen, NTT Singapore 

Ikke gå glipp av noen detaljer når du gjør om på reisepolicyen din. Last ned reisepolicyguiden for å forsikre deg om at du har dekket alt når det gjelder forretningsreiser.

Var dette innholdet nyttig?
0

Last ned appen