Skip to main content

Guide til sparing på forretningsreiser i 2021 for økonomisjefer

Guide til forretningsreisesparing i 2021 for økonomisjefer

2 min
Publisert: 06 September 2021
Guide to business travel savings

Det er ingen tvil om at verden endret seg drastisk tidlig i 2020. «Omstilling» ble et nøkkelord, og mange bedrifter har arbeidet hardt for å forbedre sine interne strukturer, produkter og teknologi på grunn av pandemien.

Dette gjør sjansen stor for at forretningsreiseprogrammet du hadde i fjor ikke lenger passer til dagens virkelighet. Vi har utviklet denne guiden spesielt for økonomisjefer for å hjelpe bedriften din med å administrere forretningsreiseprogrammet i tiden som kommer.

Last ned guiden og få et femtrinns rammeverk for å utvikle et smidig reiseprogram som setter deg i stand til å ta grep – og sørge for rask omstilling – skulle det skje store endringer i fremtiden. Last ned guiden og få vite hvordan du:

  • Optimaliserer avkastningen – Lær om de fire grepene du bør ta når det gjelder å optimalisere sparingen og samtidig sørge for økt verdi.
  • Bruker smartteknologi til å hjelpe de reisende med å spare tid – De reisendes velvære er viktigere nå enn noen sinne. Å gjøre ting så enkle som mulig for dem – før, under og etter reisen – er nødvendig, og teknologi spiller en stor rolle i dette.
  • Ivaretar sikkerheten med eksperthjelp både online og offline – Sikkerhet har kommet i fokus på en ny måte. Lær om hvorfor kombinasjonen av teknologi og live-support er så viktig under dagens forhold.
  • Er fleksibel – En nylig rapport om risikohåndtering fra McKinsey & Company foreslo at bedrifter opparbeider styrken til å kunne «håndtere usikkerhet og raskt ta i bruk nye lærdommer». Finn ut hva du må gjøre for å få til dette med reiseprogrammet ditt.
  • Bygger det perfekte partnerskapet – Alenegang er ingen god løsning i dagens verden. Lær mer om hvorfor administrerte reiser er mer fornuftig nå enn noen gang.

Forretningsreiser har blitt et ansvar for toppledelsen. Last ned guiden og lær hvordan du håndterer de finansielle effektene på en ansvarlig måte i verden etter pandemien.

Var dette innholdet nyttig?
0

Last ned rapporten