Skip to main content

Spar på forretningsreiser med et forretningsreisebyrå

test-2.jpg

Hvorfor et forretningsreisebyrå er viktig for sparing

2 min

Hvis bedriften din forbereder seg på gjenopptatt reisevirksomhet etter COVID-19, bør du tenke over hvordan du skal støtte konsekventhet ved bestilling, oversikt over utgifter, ivaretagelse av de reisendes sikkerhet og policyetterlevelse. Begynn ved å samarbeide med det rette forretningsreisebyrået. Hos Egencia samler vi alle dine forretningsreise- og reiseprogrambehov i en enkelt, brukervennlig løsning. Slik hjelper vi bedriften din med å spare penger, samtidig som dine Travel Managers og reisende sparer tid. Vi gir deg alt du trenger i en innovativ forretningsreiseløsning, fra utgiftsrapporter, risikohåndtering og ivaretagelse av aktsomhetsplikten til bestilling og administrering av forretningsreiser. Selv din nøye sammensatte reisepolicy blir enkelt bakt inn i løsningen vår, noe som betyr at policyetterlevelse blir naturlig og enkelt for de reisende. Last ned vår sjekkliste for å spare penger på forretningsreiser for å finne ut om å bytte til administrerte reiser – eller å bytte forretningsreisebyrå – kan hjelpe deg med å ha kontroll på pengebruken og spare på reisekostnader, slik at bunnlinjen din forbedres. Å bytte til oss fra ditt nåværende forretningsreisebyrå eller et uadministrert forretningsreiseprogram er også enkelt. Vi kan ha deg i gang på mellom 1 og 14 uker, avhengig av størrelsen på bedriften din, reiseprogrammet ditt og hvor komplisert programmet er. Etter en rask og effektiv implementering kan du se fram til gjennomsnittlige besparelser på inntil 14 prosent på flyreiser*, 7 prosent på hoteller** og muligheten til å skape rapporter som vil påvirke hvordan du bruker og sparer penger på forretningsreiser.

«Vi har fått detaljert oversikt over reiseutgiftene våre, noe som gjør det enklere for oss å se muligheter for kostnadsredusering og iverksette tiltak umiddelbart. Egencias godkjenningsprosess overførte ansvaret for etterlevelse av reisepolicyen fra Travel Management-teamet vårt til de reisende og sjefene deres.» 

Global innkjøpssjef, Nasdaq

Vi snakket med forretningsreiseeksperter på The Business Travel Show 2020 i London for å finne ut av hvorfor livet er enkelere med et forretningsbyrå og hvordan de får mest mulig ut av forretningsreisebesparelsene sine.

*Tall for finansåret 2019 **Tall fra 26.11.2019 til 06.03.2020

Var dette innholdet nyttig?
1

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Ta kontakt med teamet vårt.