Skip to main content

Egencia tilbyr forretningsreisende Wifi på reise

Nå slipper Egencia-kunder å koble seg til offentlig Wifi på reise

2 min
Publisert: 15 September 2020
woman_traveler_tapping_on_mobile_Press_Release_Image.jpg

Global Wifi-tilkobling inngår nå i det verdensomspennende fordelsprogrammet Egencia Advantage

Oslo, 2. juli 2018 – Egencia®, et ledende globalt forretningsreisebyrå, lanserer i dag en ny tjeneste for Egencia Advantage, det verdensomspennende fordelsprogrammet designet for å bistå forretningsreisende før, under og etter reisen. Gjennom et samarbeid med verdensledende teknologiselskaper tilbys nå produkter og tjenester som gjør det enklere for den reisende å være produktiv under reisen. Gjennom programmet får den forretningsreisende tilgang til de ulike flyplassloungene og til å komme i kontakt med Egencia sin avdeling for reisendes sikkerhet og risikohåndtering i tilfeller av krise – og nå også global Wifi-tilkobling. Egencia er det første forretningsreisebyrået som tilbyr kundene sikkert og pålitelig Wifi gjennom anerkjente leverandører. I følge en Egencia-undersøkelse fra 2018 er det viktig for den forretningsreisende å kunne være tilgjengelig for kolleger på reisen. Men den samme undersøkelsen viser også at de ønsker å være tilgjengelig for familie. Med Egencia Advantage får den reisende tilgang til Wifi fra mer enn 300 mobiloperatører og internettleverandører i mer enn 120 land. Denne tilgangen er mer sikker og pålitelig enn gratisinternettet på flyplassen. Egencias kunder får rabatterte priser og kan kjøpe Wifi-tilgang fra egen mobilenhet gjennom fordelsprogrammet Egencia Advantage. – Den reisendes tilfredshet er viktig for oss. Med den nye Wifi-tjenesten kan den reisende være produktiv under hele reisen, og det vet vi at våre reisende setter pris på. Fordelsprogrammet reduserer kostnader og øker produktiviteten for både selskapet og den ansatte, sier Carl Moltzau, Direktør Account Management i Egencia Norge. Egencia vil fortsette å legge til flere samarbeidsavtaler i Egencia Advantage fremover. Så langt inneholder fordelsprogrammet visumtjenester, sikkerhet og risikohåndtering, kompensasjonsbistand ved forsinkelser, tilgang til flyplasslounger og Wifi.


Om Egencia

Egencia sørger for at hver eneste reise teller, både for de reisende og bedriftenes reiseansvarlige. Ved å ha bransjens beste teknologiplattform og integrerte løsninger forenkler vi reisen i alle ledd, både planlegging, bestilling og reiseadministrasjon. Egencias forbrukerinnsikt og teknologi gjør det enklere for bedrifter å ta valg som samsvarer både med de reisendes ønsker og bedriftens reisepolicy. Et dedikert team av reisekonsulenter er alltid klare til å hjelpe. Egencia tilbyr tjenester for både små bedrifter og store multinasjonale selskaper i mer enn 60 land. Vil du vite mer om Egencia, kan du besøke Egencias nettsted, Egencias LinkedIn-side, @egenciaNO eller lese Egencias blogg. © 2018 Egencia LLC. Med enerett. Egencia og Egencia-logoen er enten registrerte varemerker eller varemerker tilhørende Expedia Inc. i USA og/eller andre land.  Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere.

Kontaktinformasjon

Carl Moltzau | Direktør Account Management Egencia Norge | cmoltzau@egencia.com | 0047 952 75 559 Nora Callander | Prosjektleder, Gambit Hill+Knowlton   | nora.callander@hkstrategies.com  | 0047 98 65 66 39

Var dette innholdet nyttig?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Kontakt oss.