Skip to main content

Nye app-funksjoner fra Egencia gjør forretningsreisene enklere og tryggere

Nye app-funksjoner fra Egencia gjør forretningsreisene enklere og tryggere

3 min
Publisert: 15 September 2020
Image-Sourcing_Mobile-TA_TM-press-release-1a-cs-DotCom-2880x1332px.jpg

Mobilappens nye funksjoner gjør livet enklere for både travel managere, reisebestillere og de reisende – både når det gjelder endringer og bestillinger.

Oslo, 16. oktober 2018: Egencia®, forretningsreiser fra Expedia Group™, lanserer nå flere nye innovative mobilfunksjoner for travel managere og reisebestillere. Appen lar brukerne styre forretningsreisen på farten, og informasjonen de trenger er kun noen sekunder unna. – Appen er allerede uunnværlig for forretningsreisende. Den gir de tilgang til alle sine reiseplaner på ett sted og muligheten til å bestille eller endre en reise "on-the-go", sier Juan Esteves, director of product management i Egencia. – Det er ikke bare de forretningsreisende som ønsker å bruke telefonen til det meste og derfor er nå appen nyttig for flere. Travel managere og reisebestillere har nå mye mer fleksibilitet når det kommer til når og hvordan de styrer reiseprogrammene. Opprinnelig ble appen utviklet for at forretningsreisende skulle ha muligheten til å planlegge og bestille reiser og holde seg oppdatert mens de var på farten. Nå inkluderer Egencia-appen også globale funksjoner for flere roller:

  • Godkjenn reiser uansett hvor du er – De som er ansvarlige for å godkjenne reiser må gjøre dette så raskt som mulig for å redusere risikoen for blant annet prisøkning. Reiser kan nå bli vurdert og godkjent på to raske trykk i appen.
  • Aktsomhetsplikt (Duty of Care) – alltid en prioritet – Travel managere må vite hvor de reisende er til enhver tid. Nå kan de lokalisere dem på sekunder ved å benytte Traveler Tracker-funksjonen direkte fra appen. Traveler Trackeren ble laget for å hjelpe travel managere med å vurdere en krise kun på noen få tastetrykk på PCen, og nå kan det gjøres gjennom appen.
  • Endre eller avlys reisene når og hvor som helst – siden 2017 har travel managere hatt muligheten til å se sine ansattes reiser i appen. Med den nyeste versjonen kan både reisebestillere og de reisende avlyse eller endre en eksisterende reise.

– Våre reisende synes at Egencia-appen er nyttig, noe som har resultert i at over 50 prosent av de ansatte benytter den. De nye funksjonene for reisebestillere og travel managere gjør at appen fra Egencia er lysår foran konkurrentene, sier Frank Dolce, director, global corporate T&E i OSI Systems, Inc. For mer informasjon og for å laste ned Egencias mobilapp, se Egencia.

Om Egencia

Egencia – forretningsreiser fra Expedia Group – løfter forretningsreiseprogrammer og de reisendes tilfredshet. Som den eneste løsningen med den samme personaliserte opplevelsen på alle kontaktpunkter, verdens mest relevante reisealternativer og eksepsjonell 24/7 kundeservice, forbedrer Egencia etterlevelsen og besparelsene for store og små selskaper globalt. Fra det originale digitale reisebyrået til dagens ledende plattform for forretningsreiser, tar Egencia selskaper dit de behøver å være. Ta kontakt på egencia.com eller @Egencia for å se forskjellene når forretningsreisen begynner med deg.

© 2018 Egencia LLC. Med enerett. Egencia og Egencia-logoen er enten registrerte varemerker eller varemerker tilhørende Expedia Inc. i USA og/eller andre land. Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere.

Var dette innholdet nyttig?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Kontakt oss.