Skip to main content

Forskning på effekten av et godt administrert reiseprogram for bedrifter

Reisekultur – ditt konkurransefortrinn i et globalt marked

1 min
Publisert: 18 June 2019
HBR.jpg

Videosamtaler og verktøy for samarbeid over nettet er flott når man har team som er spredt over hele verden. Når det dreier seg om å skaffe seg et konkurransefortrinn, er det likevel ingenting som slår møter ansikt til ansikt. Et velfungerende reiseprogram som legger til rette for dette, kan hjelpe bedrifter med å knytte sterkere forbindelser med kunder, i tillegg til å lage en mer samarbeidsorientert arbeidsplass og en mer samlet global bedriftskultur.

Ny forskning gjennomført av Harvard Business Review Analytic Service i samarbeid med Egencia har undersøkt i hvilken grad bedrifters reisekultur påvirker resultatene deres. Funnene skaper et tydelig bilde. Bedrifter med en sterk reisekultur kunne rapportere om vesentlige forbedringer på følgende nøkkelområder:

  • lønnsomhet
  • kundebevaring
  • de ansattes tilfredshet
  • markedsandel

Bedrifter med en sterk reisekultur ser på forretningsreiser som en strategisk investering med konkret forretningsverdi. De har fått på plass et velfungerende reiseprogram som hjelper dem med å spare penger, slik at virksomheten kan vokse.

Les rapporten i dag for å lære hvordan en sterk reisekultur kan bidra til å gi din bedrift et konkurransefortrinn.

Var dette innholdet nyttig?
1

Last ned rapporten: