Skip to main content

Sapa samler sin globale reiseaktivitet hos én aktør, Egencia

Sapa samler sin globale reiseaktivitet hos én aktør, Egencia

2 min
Publisert: 15 September 2020
Sapa1_web2.jpg
En av Egencias store, globale kunder, Sapa, ønsker å ha bedre styring på sine reiseaktiviteter, høyne sikkerheten for sine ansatte på reiser og øke besparelsene i sine reisebudsjetter ved å samle sin globale reisevirksomhet hos samme reisebyrå.

Økt kostnadskontroll, bedre styring og sikkerhet var viktig for Sapa når de skulle ta valget om hvilket forretningsreisebyrå som skulle betjene dem på global basis. Tidligere hadde Sapa reisehåndteringen spredt mellom flere byråer. Et av de viktigste valgkriteriene for Sapa var å finne en leverandør av forretningsreisetjenester som kunne levere alt i én og samme løsning. I følge Sapas visepresident og hovedkontaktperson globalt, Peter Den Dikken, har hvert land ulik organisasjonsform, struktur og krav. Blant annet har den franske organisasjonen i Sapa ønsket å ha fleksible løsninger integrert i Egencia sine standardiserte løsninger. Dette er mulig ved å ha disse ulike løsningene og ulike grensesnitt integrert i Egencias globale Oracle-baserte plattform.

For Sapa var det viktig å velge en onlineløsning som var stabil i bruk og som gjennom moderne teknologi og brukervennlige grensesnitt klarte å dekke Sapas ulike behov i et globalt perspektiv med lokale tilpasninger.

Egencia er et datterselskap av Expedia Inc. som årlig investerer 1 milliard US dollar på fremtidsrettet reiseteknologi. Expedias hovedfokus er til enhver tid å teste og videreutvikle brukergrensesnittet slik det skal være mest mulig intuitivt for brukerne, noe Egencia også drar nytte av i utviklingen av sin bestillingsløsning. I følge leder for Key and Large Account management, Edwin Fjeldtvedt, er et av Egencias mål å kunne tilby en bestillingsløsning med bredde og stabilitet. Han presiserer samtidig at Egencia tilpasser og finner løsninger som dekker kundens behov uten å tilby skreddersøm.

Strukturerte rammer fører til stabilitet, mens skreddersøm fører til ustabilitet og sårbarhet. Dette er noe Egencia er bevisst på, noe som også er årsaken til at vi tilbyr et bredt spekter av muligheter innen samme plattform til alle våre kunder.

Les hele artikkelen her.

Read the case study in English here.

Var dette innholdet nyttig?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Kontakt oss.