Skip to main content

Kostnadsreduksjon og skalering med reiseteknologi

Save and scale with Egencia business travel technology

Spar penger og skaler med reiseteknologi fra Egencia

5 min

Dato: 02 juli 2020

Bedrifter prøver nå å tilpasse seg verden etter COVID-19, og prioriteringene har endret seg. Mange virksomheter må bruke mindre penger på en smartere måte for å holde hodet over vannet, noe som resulterer i økt fokus på kostnadsadministrasjon. Mange vellykkede bedrifter har imidlertid en solid reisekultur, der ledelsen betrakter forretningsreiser som en strategisk og verdifull investering for bedriften og dette støttes oppunder av bedriftens prosesser. I så fall lønner det seg å samarbeide med et forretningsreisebyrå som har reiseteknologi som bidrar til å spare tid og penger, og som gjør reiseopplevelsen bedre for de ansatte. Egencia er innovatøren innen digitale forretningsreiseløsninger. Våre reisebestillingsverktøy fungerer på alle enheter, slik at Travel Managers og forretningsreisende har tilgang til det de trenger – når og hvor som helst. Teknologien blir med deg på reisen, noe som betyr at du kan bruke den samme løsningen uansett om du sitter på kontoret eller er på farten. Teknologi som holder tritt med utviklingen hos Splunk og James Fisher Marine Services Ltd. Forretningsverdenen endrer seg stadig, og derfor er det viktig å samarbeide med et forretningsreisebyrå som ser hva du trenger, og som klarer å henge med i svingene. Egencia hjelper bedrifter i alle bransjer og av alle størrelser. Virksomheter som er i vekst eller utvikling, synes de forskjellige delene av løsningen vår er svært nyttig. Vi byr på både personlig tilpasning, Savings Finder for Air og Hotel samt integrerte reisepolicyer. Disse funksjonene gjør at alternativene som har best pris, gir mest for pengene og samsvarer med reisepolicyen, vises øverst i resultatene. Dette gjør det enklere for Travel Managers å spare penger, uansett hvor stor bedriften er, eller hva slags endringer som er i gjære.

«Vi i Splunk elsker god teknologi. Det er alltid utfordrende å finne en teknologi som kan holde tritt med oss, og som er bærekraftig. Vi trenger en teknologi som kan hjelpe oss uansett hvor vi er på vei, og som blir en del av kulturen vår. Spørsmålet er hvordan vi finner en teknologi som er kundefokusert. Og med kunder mener jeg mine egne ansatte og reisende. Så det er sånn jeg bygger opp under kulturen hos Splunk gjennom verktøyene våre. Ved å sørge for at verktøyene er relevante, aktuelle og innfrir forventningene våre reisende har fra det vanlige fritidsreisemarkedet.»

– Joy Anzinger, Senior Manager of Global Travel, Splunk

De reisende liker våre enkle, forbrukerlignende bestillingsverktøy, og siden det er like enkelt å endre reiser som å bestille dem, er det ikke noe problem med endringer i siste liten. Med Egencia-prefererte priser får de ansatte enda flere fordeler, som gratis avbestilling, frokost og wi-fi, slik at bedriften kan tilby en opplevelse med fokus på de reisende.

«Et av Egencias viktigste salgsargumenter var funksjonen som lar brukerne bestille selv. Den gjør at brukere kan se sin egen reiseplanlegger og avbestille reiser med et tastetrykk, noe som ofte er nødvendig fordi mange av våre prosjekter krever raske tiltak og fleksibilitet.»

– Lisa Murphy, Business Operations Team Lead, JFMS

Kostnadssparing gjennom rapportering og utvalg hos Nasdaq og Skyjack Bedrifter trenger teknologi som resulterer i konkrete besparelser, og teknologien vår hjelper bedrifter med å spare penger på reiser gjennom blant annet rapportering. For mange av kundene våre er det svært viktig å ha god oversikt over reiseutgiftene.

Egencia hjalp Nasdaq med å spare penger på flere måter, blant annet gjennom detaljerte rapporter for reiseutgifter. Takket være Egencia sparte Nasdaq over 500 000 dollar de første seks månedene og reduserte tidsbruken på reiseadministrasjon med 50 timer i uken.

Casestudie om Nasdaq

 I tillegg til den brukervennlige, forbrukerlignende teknologien vi tilbyr, samarbeider Egencia med rundt 290 flyselskaper verden over. På grunn av alle flymulighetene og bestillingsverktøyet med integrert reisepolicy kan Travel Managers spare penger ved å angi foretrukne prisklasser og kabinklasser.

I løpet av det første året med Egencia reduserte Skyjack gjennomsnittsprisen på innenlandsreiser med 28 %.

Casestudie om Skyjack

Teknologi som støtter Travel Managers hos NTTS og Splunk Det er viktig å få jobben gjort uansett hvor man er, og derfor prioriterer Travel Managers både aktsomhetsplikt og risikohåndtering. Med Egencia kan Travel Managers godkjenne reiser i sanntid, uten bruk av papir, slik at de reisende slipper å vente uansett hva som skjer.

«Egencia gjør det lettere for meg å lykkes fordi jeg har enkel tilgang til all nødvendig informasjon for å kunne gjøre jobben min, uansett om det er knyttet til aktsomhetsplikten, forbruksrapporter eller verktøyene som hjelper de ansatte med å komme seg fra A til B for å møte kundene.»

– Joy Anzinger, Senior Manager of Global Travel, Splunk

COVID-19-pandemien er en påminnelse om at endringer kan komme raskere enn forventet. Det er imidlertid likevel mulig å forberede seg på det uventede. Ettersom du umiddelbart kan finne ut hvor de reisende er, sende dem varsler om reiseforstyrrelser og oppdatere reisepolicyer med en gang hvis det skulle oppstå en global krise, kan du ivareta sikkerheten til de reisende selv når de er på andre siden av jordkloden.

Takket være Egencia vet vi til enhver tid hvor våre ansatte er. Alle må bestille reiser gjennom plattformen, og ved hjelp av Traveler Tracker kan vi se hvor de befinner seg, noe som hjelper oss med å håndtere eventuelle krisesituasjoner.»

– Tricia Lim, EVP Corporate Planning, NTT Singapore

Med Egencias teknologi for administrasjon av risikohåndtering blir det enklere å finne ut hvor de reisende er, endre policyer, sende ut viktige varsler og legge en plan for risikohåndtering. Alt dette er dessuten tidsbesparende og gjør livet lettere for Travel Managers. Egencia har samlet alt på ett sted, så det ikke er nødvendig å bruke flere bestillingsverktøy fra ulike leverandører. Last ned sparesjekklisten for forretningsreiser for å finne ut hvordan teknologien vår kan hjelpe deg med å kontrollere reiseutgiftene og spare penger. Del dette innlegget på LinkedIn eller Twitter.
Var dette innholdet nyttig?
0

Er du interessert i å gjøre forretningsreiseprogrammet ditt mer konsekvent samtidig som du tar hensyn til lokale nyanser? Kontakt oss i dag.