Skip to main content

18 Måter Å Spare Tid Og Penger På Med Egencia

Spar tid og penger med Egencia

6 min
Publisert: 24 July 2019
save-time-save-money.jpg

Hos Egencia tar vi reiser på alvor. Vi leker ikke eller ber Travel Managers vifte med en gulrot foran de forretningsreisende for å få dem til å etterleve reisepolicyen. Derimot tilbyr vi en enkelt digital reiseplattform som er lett å bruke og som vil spare bedriften for tid og penger. Derfor trenger vi heller ingen triks.

Det er ingen hemmelighet at penger er viktig for alle bedrifter, og at tiden deres er verdifull. Det spiller ingen rolle om du representerer en global organisasjon eller en mindre bedrift – med plattformen vår kan du skape og styre et forretningsreiseprogram som fjerner all gjetting. En plattform som oppfyller alle deres spesifikke krav til reiseutgifter, godtgjørelse og etterlevelse av reisepolicyen. Du kan spare tid med oppdaterte rapporter, effektivisere håndteringen av reiseregninger og enkelt bestille reiser fra en hvilken som helst enhet.

Her er 18 måter plattformen hjelper deg med å spare tid og penger på:

 1. #sparpenger og #spartid

  Vi tilbyr et enormt utvalg av reisealternativer med eksklusive, prefererte priser over hele verden. Hvordan gjør vi det? Som del av Expedia Group har vi et omfattende utvalg å tilby. Uansett om du bestiller reise innen en og samme region eller over hele verden, så kan legge til rette for sammensatte forretningsreiseprogrammer eller tilby skreddersydde løsninger for bedriften din. Du behøver heller ikke å tenke på at du må ha leverandører i hver eneste region de reisende skal til – utvalget vårt er tilgjengelig for alle kundene våre.

  I tillegg gjelder ikke det brede utvalget kun for hoteller. De reisende har en rekke alternativer å velge mellom av flyreiser, leiebiler og togbilletter. Teknologien vår finner frem til det mest relevante innholdet, og på den måten sparer både du og de reisende tid. Det er ikke lenger nødvendig å gå gjennom lange lister med irrelevante reisealternativer eller flere forskjellige bestillingsverktøy. Du sparer tid og gir de forretningsreisende fornuftige muligheter som gjør dem fornøyde.

 2. #spartid

  Vi hjelper deg med å skape et administrert forretningsreiseprogram som gjør det enkelt å etterleve kravene. Tenk så mye tid du sparer når du ikke må finne reisende som kjører sitt eget løp!

 3. #sparpenger

  Forretningsreiseprogrammer som hjelper de reisende med å etterleve reisepolicyen, kan holde reiseutgiftene i sjakk. Vi har erfart at reisende som kan benytte seg av en tydelig reisepolicy som er enkel å forstå og passer behovene deres, er fornøyde reisende. Tilfredsheten blant de reisende kan hjelpe deg med å beholde høyt verdsatte medarbeidere som reiser mye. Den kan også bli sett på som en av bedriftens fordeler når du skal ansette nye personer.

 4. #sparpenger

  Med Fare Savings Finder får du tilgang til et team tilegnet overvåking av flyreisepriser. Finner de en flyvning til en lavere pris, blir du varslet, og så deler vi besparelsen med deg.

 5. #spartid

  Teknologi er del av vårt DNA. Det har vært drivkraften i alt vi har skapt, og vi gjentar og fornyer oss hele tiden. Slik kan vi gi deg den beste enkelte digitale reiseplattformen.

  Vi introduserer herved Smart Mix. Egencia tar i bruk maskinlæring (ML) for å kunne gi deg de beste tilbudene på hoteller og flyreiser for bedriften din. Hva innebærer det for deg når du skal bestille reiser? Du får flest mulige alternativer som er i samsvar med bedriftens reisepolicy, med personlig tilpasset utvalg og priser øverst.

  Hvordan gjør vi det? Ved hjelp av ML lærer vi opp kunstig intelligens (artificial intelligence – AI) til å finne mønstre i våre data. Vi har mange milliarder bytes med data, og AI finner datapunkter som går igjen og som det ikke ville være lett for mennesker å finne, ettersom vi ikke kan behandle så store datamengder like raskt. Dermed blir hele reiseadministrasjonssystemet mer forutsigende og handlingsorientert.

  Slik fungerer det Med denne teknologien kan vi gi deg det du helst vil ha først – det er styrken ved AI. Vi kan gi deg et eksempel: La oss si at dere deltar på en messe to ganger i året. Den ene foregår i Berlin og den andre i San Francisco. Vår ML vet hvilke hoteller, flytider og type bakketransport de reisende foretrekker, så disse vises først i søkeresultatene.

 6. #sparpenger

  Vi gir deg alltid de beste prefererte prisene, og med pakkereiser med fly og hotell kan du spare enda mer når du bestiller fly og hotell innen 10 dager. Dessuten vil du lett kunne se besparelsene – du behøver ikke bruke tid på å velge og vrake mellom massevis av tilbud for å finne det beste for de reisende.

 7. #spartid

  Når de reisende er ute på farten, er det viktig å spare tid. De har nok med å komme seg til flyplassen og rekke flyet, og det siste de burde behøve å tenke på er hvordan de kommer seg til hotellet, hvor de kan få seg en matbit eller hvordan de logger på wi-fi. Hotel Conversations gjør at forretningsreisende kan snakke direkte med hotellet. Slik kan de finne ut om det går transport fra flyplassen, om hotellet har egen restaurant og om wi-fi-opplysningene finnes på rommet ved ankomst.

 8. #sparpenger #spartid

  Med en bestillingsandel online på over 90 % gir vi deg produktiviteten tilbake ved hjelp av vår intuitive bestillingsplattform som kan brukes på alle typer mobilenheter.

 9. #spartid

  Selvfølgelig går ikke alltid det hele som planlagt når man er på reise. Vi står klare til å hjelpe de reisende med vår kundeservice, som er tilgjengelig døgnet rundt, året rundt. Mobilappen har AssistMe med en tilbakeringingsfunksjon, og våre kunnskapsrike og erfarne konsulenter kan hjelpe til med kompliserte reiseplaner. Kundeserviceavdelingen vår er dessuten flerspråklig, og vi tilbyr hjelp på over 32 språk.

 10. #sparpenger

  Alle administratorer av reiseprogrammer kjenner verdien av pågående og konsekvent rapportering. Egencia Analytics Studio er et brukervennlig datavisualiseringsverktøy som lar deg overvåke virksomhetens forretningsreiser. Det er lett å holde oversikten over reiseutgiftene, både fra dag til dag, fra måned til måned og fra år til år. Du kan få bedre innsikt i hvordan virksomheten kan spare penger og bruke utgiftsmønstrene til å analysere og innføre din strategi og reisepolicy.

 11. #spartid

  Det er viktig å ta vare på de reisende – både for deg, for dem og for virksomheten. I tilfelle du raskt må finne de reisende, kan du bruke Traveler Tracker til å søke etter by eller radius. Dermed har du muligheten til å advare de forretningsreisende om potensielle problemer, det være seg plutselige endringer i været eller en streik blant de jernbaneansatte.

 12. #spartid

  Vi hjelper de forretningsreisende med å ligge foran eventuelle endringer eller oppdateringer i reiseplanen med flyvarsler, slik at du ikke behøver å følge med. De reisende kan også benytte seg av Online Air Exchange, som er en plattform som lar dem endre flyvninger online eller i appen, samtidig som eventuelle prisendringer eller tilleggsgebyrer tydeliggjøres.

 13. #sparpenger #spartid

  Vi gjør det enkelt å innføre et forretningsreiseprogram, og dermed kan du spare tid og penger.  Du kan enkelt opprette en reisepolicy og integrere den med HR-avdelingen og regnskapsprogrammet deres med bare et par klikk. Oversikten i forretningsreiseprogrammet vil gi deg all informasjon om virksomhetens besparelser, kostnader og reisetrender.

 14. #spartid

  Det kan være tidskrevende å behandle reiseregninger og avstemme kontoer. Vi tilbyr en strømlinjeformet, gjennomgående utgiftsberegning med flere leverandører, slik at du og de reisende får mer tid.

 15. #sparpenger #spartid

  Invite Me er en gruppereisefunksjon i plattformen som sparer dere for tid ved å varsle et visst antall personer på samme tid istedenfor å sende mange e-poster frem og tilbake mellom de ulike deltakerne. Det er enkelt å se og bestille lignende flytider og hoteller samt holde orden på ankomsttiden til de enkelte, slik at man kan koordinere og spare penger på bakketransport.

 16. #spartid

  Må du bestille eller endre en reise, men befinner deg utenfor kontoret? Med ett enkelt trykk blir reisen godkjent i Arranger Mode.

 17. #sparpenger #spartid

  La konsulentene våre innen reiseadministrasjon gi deg ekspertråd og hjelpe deg med å gå gjennom reiseprogrammet for å finne muligheter for besparelser, strømlinjeforme administrasjonen og styre anbudsforespørsler til hotellene.

 18. #sparpenger #spartid

  Vi tilbyr langt mer enn bare bestilling av reiser, nemlig de tjenestene du og bedriftens reisende behøver mest når de er på farten. Egencia Advantage er en ordning som gir deg tilgang til AirHelp, forsikringer, visumtjenester og mye annet på ett og samme sted.

Var dette innholdet nyttig?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Kontakt oss.