Skip to main content

Reiseguide for forretningsreisende i en usikker verden

5 grep for å tilpasse reiseprogrammet til en usikker verden

3 min
Publisert: 24 September 2021
5 Steps to reshaping your travel program for an uncertain world

Pandemien har endret mye ved tilværelsen vår. Den har forandret måten vi arbeider på. Og den har ført til permanente endringer ved forretningsreiser, både innenlands og utenlands.

For å få mer innsikt i hvordan man planlegger i en så uforutsigbar situasjon, har Egencia samarbeidet med Business Travel News om en undersøkelse for å forstå hva Travel Managers og andre bedriftsledere fokuserer på hva gjelder forretningsreiseprogrammer, når verden nå kommer i gang igjen i en fortsatt usikker tid.

Det som er helt tydelig? Endringene ekspertene gjør, er ikke kortsiktige kriseløsninger. De er fundamentale endringer i perspektivet bedrifter har på rollen forretningsreiser spiller i virksomheten deres. 63 % av deltagerne sa at reiseprogrammene deres kommer til å endre seg for alltid som følge av pandemien.

I denne guiden deler vi fem taktiske grep du kan ta for å tilpasse reiseprogrammet ditt i tråd med ekspertenes råd. Last ned guiden for å få nyttige råd om hvordan du:

  1. Får klarhet i hva som er nødvendig – «Reise eller Zoom?» er dagens store spørsmål. Men ingenting vil noen gang kunne erstatte det å møtes ansikt til ansikt. Vi har fire metoder som hjelper deg med å definere hva «nødvendige reiser» betyr i din bedrift.
  2. Holder fokus på de reisendes velferd og sikkerhet – Åtte av ti deltagere i undersøkelsen (ni av ti av de med et globalt program) sa at den største endringen for dem i løpet av det siste året har vært at de ble mer opptatt av de reisendes sikkerhet og velferd. Lær hvordan du kan ta vare på dine reisende før, under og etter reisen.
  3. Holder øye med utgifter og sparing – Selv om sikkerhet har blitt førsteprioritet, betyr ikke det at bedrifter ikke lenger er opptatt av å spare. 71 % av deltagerne sa at sparing er en nøkkelindikator for reiseprogrammet deres i 2021. Men i dag betyr det å ta i bruk reiseprogrammet ditt på en strategisk måte for å få mest mulig verdi for pengene, heller enn å gjennomføre generelle kostnadskutt. Her er fire måter du kan gjøre dette på.
  4. Omstarter opplæringen for forretningsreisende – Tre fjerdedeler av deltagerne i undersøkelsen mente at deres reisende vil trenge ny opplæring om reisepolicyen, praksiser og sikkerhet, fordi reiseprogrammet har blitt mer komplekst enn det var tidligere. Vi har fire måter du kan omstarte forretningsreiseprogrammet ditt på.
  5. Integrerer bærekraft  – Over halvparten av deltagerne sa at bærekraft er en prioritet for deres bedrift og at de har planer på plass for å redusere eller kompensere for utslipp fra reisende og leverandører. Få våre fire anbefalinger for å gjøre bærekraft til del av reiseprogrammet ditt.

Pandemien kan ha endret både arbeidsmåter og forretningsreiser for godt. Men å være i forkant av pågående og kommende trender ved å sette av tid til å oppdatere forretningsreiseprogrammet ditt vil hjelpe deg, dine reisende og bedriften din med å lykkes i årene som kommer.

Var dette innholdet nyttig?
0

Last ned guiden