Reiser for forretningsreisende

Vi forstår behovene til forretningsreisende, for vi reiser selv i jobben. Fra planlegging av reisen din til innsjekk på flyet eller hotellet, uansett om du foretar endringer selv underveis eller ringer til en av våre erfarne reisekonsulenter er Egencia med deg hele veien og sørger for at reisen din blir så behagelig og vellykket som mulig.

Enkel og effektiv bestilling

Egencia gjør planleggingen av din neste forretningsreise enkel og intuitiv. Velg blant en rekke alternativer for hotell, fly, leiebil og tog i vårt online bestillingsverktøy, eller gjennom å kontakte en Egencia reisekonsulent.  Planlegg, bestill og administrer forretningsreisen din - det er enkelt, effektivt og lønnsomt med Egencia. 

Finn ut mer om online bestilling

Når planene endres

Når planene endres og det påvirker reisen din, er Egencia behjelpelige. Vi gjør det enkelt for deg å umiddelbart bestille, avbestille eller endre reiseruten online, og reisekonsulentene våre er tilgjengelige døgnet rundt om du skulle trenge assistanse. E-postvarslinger holder de som "må vite det" oppdatert på endringer i reiseplanen.

Finn ut mer om Egencia reisekonsulenter

Vi forstår behovene til forretnings-reisende, og sørger for at reisen blir så behagelig og vellykket som mulig.

Mobil tilgang

Egencia holder deg informert gjennom reisevarsler. Oppdaterte reiseruter, hotellbestilling, interaktive kart og klikk-og-ring tilgang til Egencia kundeservice er også bare et klikk unna med vår mobilapplikasjon. Du kan velge blant mer enn 200 000 hoteller over hele verden, og vi tilbyr mobilunike hotellpriser. 

Finn ut mer om Egencia Mobile App

Fly mer komfortabelt

Egencia tilbyr mer enn 700 flysetekart fra nesten 100 flyselskaper som gjør at du finner de beste  setene før avgang.

Trygghet på reisen

Egencias reisekonsulenter er tilgjengelige døgnet rundt, hele uken, for å gi deg topp service og holde kontakten hvis det skulle oppstå problemer eller kriser.

Finn ut mer om Egencias reisekonsulenter
Klar for Egencia?
Ring oss på
+4723151600
Kontakt vår salgsavdeling
Lær mer om oss