Datainformasjon gjør det enkelt å administrere kostnadene tilknyttet forretningsreiser

Virksomheter over hele verden henvender seg til Egencia for å få tilgang til verktøyene, teknologien og supporten for å redusere kostnadene i tilknytning til forretningsreiser, etterlevelse av reisepolicyen og oppnå besparelser på bunnlinjen. Kundene våre drar fordel av data og rapporter for kontinuerlig overvåkning og forbedring av reiseprogrammer.

Bedre analyse gjør det enklere å følge opp reisepolicy

Egencia tar rapportering innen reiseadministrasjon til et nytt nivå. Dynamiske og interaktive rapporter og grafer avdekker raskt nye kostnadsbesparende muligheter slik at det kan foretas effektfulle justeringer. Du får øyeblikkelig oversikt over endringer i reiseutgifter, den enkeltes reiseplanlegging og nye muligheter for forhandling av leverandøravtaler.

Handlekraftig reiseanalyse

Egencia leverer praktisk reiseanalyse. Travel Managers kan raskt og enkelt finne besparelsesmuligheter i VIA Intelligence, som omfatter daglige oppdateringer på online og konsulentbestillinger. Dra nytte av omfattende rapporter som gir detaljerte analyser av bestemte aspekt rundt reiseutgiftene, eller se på bredere reisemønster på tvers av organisasjonen.

Egencia tar rapportering innen reiseadministrasjon til et nytt nivå.

Grunnlag for strategiske Travel Management beslutninger

Gjennom reiseportalen kan vi tilby rapporter i ulike typer format og på ulike nivå som kan skreddersys etter behov. Vi tilbyr alt fra standard statistikker som flyselskap, strekninger, destinasjoner og produkter - til mer grundige analyser vedrørende brukerandel Online, snittprisutvikling og benchmark rapporter. Dette gir et godt grunnlag for strategiske beslutninger innen reiseadministrasjon.

Rapport om besparelser på fly

Dra nytte av rapporten om besparelser på fly for å identifisere forskjeller mellom priser på utstedte billetter og fullt fleksible billetter, for opplæring av de reisende og styrking av policyen. Vis besparelsene bedriften har gått glipp av som et resultat av at de reisende velger en flybillettpris som er høyere enn den laveste tilgjengelige billettprisen på bestillingstidspunktet.

Besparelser på hotell:
Bruk av prefererte hoteller. Hvor mange romnetter er bestilt hos bedriftens hotellpartnere – og grad av samsvar med reisepolicy.

Sammenlign reisekostnader på tvers av avdelinger

Foreta en månedlig eller kvartalsvis evaluering av avdelingsvise reisekostnader for å identifisere hvem som følger bedriftens reisepolicy, og hvilke avdelinger som trenger en påminnelse eller ekstra opplæring. 

Følg med på utviklingen av reisekostnader

Oversiktsrapporten over reisekostnader hjelper med å identifisere trender i forhold til fly-, bil- hotellbetillinger som trekker de totale reisekostnadene opp eller ned.

Beregn besparelser ved bestillingstidspunkt for kjøp av flybilletter

Viser gjennomsnittlig flypris samt antallet og prosentandelen billetter som er kjøpt innenfor fem forskjellige tidsintervaller i forhold til den faktiske reisedatoen. Avdekker raskt om de reisendes kjøpsatferd bidrar til å redusere virksomhetens gjennomsnittlige flypris. 

Onlineandel:
Billetter bestilt online kontra via telefon/e-post til reisekonsulent

Lekkasje til andre bestillingskanaler:

Flyreiser bestilt hos Egencia kontra direkte hos flyselskapene - hvor mange prosent av kundens totale bestillinger foretas hos Egencia (online og hos reisekonsulenter).

Manglende etterlevelse av reisepolicy:

Antall og beløp på billetter som ikke er bestilt innenfor bedriftens reisepolicy.

Klar for Egencia
Ring oss på
+47 23151600
Kontakt vår salgsavdeling
Lær mer om oss