Skip to main content

Besparelser og Analyser – Forretningsreiseløsninger for Data og Rapportering

Savings And Analytics
Savings And Analytics Mobile

Visuelle fremstillinger, sentraliserte data

Overordnede rapporter, data som hjelper deg å ta grep, og sparemuligheter – lett tilgjengelig.

Bust Travel

Forretningsreiser som en strategi for vekst.

 

Uansett om du representerer et stort globalt selskap eller en nystartet bedrift, bør forretningsreiser være en del av strategien for vekst.

Det er ikke nok å bare ta i bruk et forretningsreiseprogram – du må få et innblikk i dataene dine for å se hvordan det går med forretningsreiseprogrammet ditt.

  • Egencia Analytics Studio sentraliserer dataene fra forretningsreiseprogrammet ditt og lar deg se rapporter i en visuelt dynamisk oversikt. Du kan se rapporter med de helhetlige resultatene til forretningsreiseprogrammet eller gå mer i dybden.
  • Ta pulsen på forretningsreiseprogrammet ditt med rapporter som gir deg en oversikt over hele programmet eller se nærmere på rapporter om flyreiser, hotellopphold, togbilletter og leie av bil.
  • Uansett hva slags data du vil se på har vi allerede gjort grovarbeidet for deg. Dermed kan du fokusere på de punktene som er viktigst for bedriften din. Bruk analysene du henter fra Analytics Studio til å optimalisere besparelser, øke etterlevelse og forbedre tilfredsheten hos reisende.
Black background promo blade

Fusjoner og oppkjøp: Slik tilpasser du forretningsreiseprogrammet ditt

I 2018 ble det inngått avtaler til den nette sum av USD 3,3 billioner globalt. Finn ut hvordan du omstrukturerer forretningsreiseprogrammet i takt med endringene i bedriften din.

Spar tid og penger

Ansatte som er fornøyde reisende kan være gode talspersoner for bedriften. Gi dem et forretningsreiseprogram som er tydelig, lett å forstå og passer deres behov, så kan det utgjøre en virkelig stor forskjell. Vi eier all teknologien vår, noe som betyr at vi kan tilby reisende og reisebestillere den samme opplevelsen uansett om de bruker Egencia på PC, i appen eller via en av våre konsulenter.

Den gode forretningsreiseopplevelsen slutter ikke der. Vi har et eget team med konsulenter som bruker Fare Savings Finder for å finne flyreiser til en lavere pris og hjelpe deg å spare. Vi bruker maskinlæring for Smart Mix, en funksjon som sorterer ut de beste hotellene og flyreisene ved bestilling for deg og dine reisende. Dette innebærer at du ser de mest relevante alternativene øverst, basert på personlige preferanser, reisehistorikk og priser som er innenfor reisepolicyen.

Teknologi er av største viktighet på plattformen vår for at vi skal kunne skape en bedre opplevelse for reisende og Travel Managers. Med en online-andel på over 88 % gir vi deg produktiviteten tilbake gjennom bestillingsplattformen vår, som kan brukes på alle typer enheter.

Sjekkliste for å spare penger på forretningsreiser

Save Time And Money
Data Makes The Difference

Data utgjør den store forskjellen

Egencia er det eneste forretningsreisebyrået som kan samle alle dine online og offline reisedata på ett sted, noe som gjør at du slipper å synkronisere mellom ulike systemer.

Vi har bygget vår digitale reiseplattform med tanke på dem som har forretningsreiser som yrke. Dette betyr at du trygt kan rapportere om reiseprogrammet ditt med visshet om at du har full oversikt.

Vi får liv i forretningsreiseprogrammet ditt ved hjelp av datavisualisering i Analytics Studio. Takket være et utvalg av filtre, dynamiske tabeller, grafer og intuitive funksjoner har du alle dataene dine lett tilgjengelig – til enhver tid. Du kan laste ned bilder, en Excel-fil eller rådata, eller lagre rapporter i PDF-format. Vil du se på etterlevelsen hos en bestemt gruppe reisende? Bare velg filtrene du behøver, så kan du finne akkurat det du er på utkikk etter.

Vi vet at forretningsreiser kan være en omstendelig prosess og at du noen ganger må ta en avgjørelse raskt. Derfor har vi lagt inn alt du behøver i Analytics Studio slik at du enkelt kan se resultatene til forretningsreiseprogrammet og finne sparemuligheter.

Hvordan Air Methods brukte statistikk til å forbedre forretningsreiser

Light-grey-mobility

Datadrevne forretningsreisebyråer (TMCs) hjelper deg å drive forretningsreiseprogrammet ditt

Data er en del av hverdagen vår. Vi bruker over 189 milliarder rader med data for å levere den beste opplevelsen til kundene våre samt gi Travel Managers den innsikten de trenger for å finne sparemuligheter. Finn ut hvordan dataene fra forretningsreiseprogrammet ditt kan hjelpe deg.

Vis deg fra din beste side

Opprett slagkraftige visuelle tabeller raskt og enkelt.

Gi virkningsfulle presentasjoner til flere team, aksjonærer og ledelsen med effektive og overbevisende visuelle analyser. Egencia Analytics Studio gjør det lett å vise verdien av forretningsreiseprogrammet ditt.

Det er på tide å øke spareforventningene.
Be om en demonstrasjon nå.