Skip to main content

Reiseguide etter pandemien

Dark-Background-Image
Dark-Background-Image

Er du klar for å gjenoppta reisevirksomheten?

Egencia er her for å hjelpe deg fra begynnelse til slutt. Bruk ressursene på denne siden for å sørge for at du er forberedt når dine reisende skal ut på veien igjen. Før du setter i gang, bør du sjekke ut hvilke bransjer som reiser igjen, hvor de reiser og hvilke prosedyrer som har endret seg med Egencias oversikt over forretningsreisetrender.

Learn the fundamentals of managing business travel

Lær deg det grunnleggende om forretningsreiseadministrasjon

Hvis reiseadministrasjon ikke er en prioritet, og du har dårlig med tid, bør du ta en titt på denne grunnleggende informasjonen når de reisende skal av sted igjen: 

 • Sjekkliste: Gjenopptagelse av reisevirksomheten. Nå som de ansatte begynner å reise igjen, har vi laget en sjekkliste med fem trinn du kan følge for å være proaktiv og forberede deg. Del også denne korte videoen med dine reisende om hvordan du bestiller reiser hos Egencia.
 • Egencia Travel Advisor. I denne nye reisehverdagen forandrer situasjonen seg hele tiden, og ofte raskt. Som følge av dette har Egencia lansert en ny funksjon i bestillingsverktøyet: Egencia Travel Advisor leverer oppdaterte reiseråd og retningslinjer i forbindelse med COVID-19, basert på stedene i reiseruten til hver enkelt reisende.
 • Relanser forretningsreiseprogrammet ditt. Ved å relansere forretningsreiseprogrammet kan du minne brukerne på hvordan de bestiller forretningsreiser på Egencia og øke etterlevelsen av reisepolicyen. Følg denne trinnvise veiledningen for å sørge for at du dekker alt det nødvendige.

Ta ekspertisen din til neste nivå. Nedenfor kan du se noen mer avanserte ressurser om gjenopptagelse av reisevirksomheten.

Trinn 1: Forbered deg på – og tre inn i – rollen som Travel Manager

Forretningsreiselandskapet har endret seg radikalt i år, og det samme har rollen som Travel Manager. Risikostyring og utgiftskontroll står høyt på agendaen i de fleste bedrifter, noe som betyr at toppledelsen følger med på bedriftens reisevirksomhet på en ny måte.

Dette er noen av måtene du kan forberede deg på denne nye virkeligheten på:

LES MER

Prepare for – and step into - the evolving role of travel manager
Step 2: Become an expert at managing risk by leveraging your travel policy

Trinn 2: Bli en ekspert på risikostyring ved å bruke reisepolicyen din

Startpunktet for risikostyring er å definere bedriftens nye retningslinjer for reisevirksomhet og implementere disse i reisepolicyen din ved å utføre disse tre handlingene:

 • Implementer din reviderte reisepolicy i bestillingsverktøyet til Egencia.

LES MER

Light grey under the wing

Ivareta reisendes velferd og minimer risiko

Egencia® Travel Advisor hjelper deg med å optimalisere strategiene for ivaretagelse av aktsomhetsplikten. Du og de reisende trenger bare
å logge på for å få reiseråd i alle slags kriser, enten de er knyttet til pandemien, uvær eller innenrikspolitiske uroligheter.

Trinn 3: Hjelp dine reisende med å føle seg trygge og komfortable

Selv om dine ansatte kan være ivrige etter å møte kollegaer og kunder ansikt-til-ansikt igjen, er de sannsynligvis også bekymret for å skulle begynne å reise igjen. En del av rollen din som Travel Manager er å sørge for at dine reisende føler seg trygge, komfortable og ivaretatt gjennom hele reisen.

Lær mer om hvordan Egencia kan hjelpe dine reisende når de bestiller, under reisen og videre. Del også denne korte videoen med dine reisende om hvordan du bestiller reiser hos Egencia.

LES MER

Step 3: Help your travelers feel confident and comfortable
Step 4: Mitigate risk and control spend by mandating your TMC

Trinn 4: Reduser risiko og hold kontroll på utgifter ved å gjøre bruken av bedriftens forretningsreisebyrå obligatorisk

Å bruke flere forskjellige reisepartnere eller å la reisende bestille gjennom forskjellige nettsteder gjør at viktige opplysninger ikke blir samlet på ett sted, noe som igjen svekker din evne til å redusere reiserisikoer og maksimere sparemuligheter. Å gjøre bestilling med Egencia obligatorisk vil hjelpe deg med å nå fire viktige mål:

 • risikostyring
 • større tyngde i leverandørforhandlinger
 • økt sparing
 • håndtering av ubenyttede billetter

LES MER

Trinn 5: Analyser og optimaliser forretningsreiseprogrammet ditt

Som vi alle vet er hverdagen i stadig endring nå, og slik vil det sannsynligvis fortsette i overskuelig fremtid. Dette gjør det viktigere enn noensinne at du holder øye med resultatene forretningsreiseprogrammet ditt gir, samt effekten globale hendelser har på reiselivet og hvilke spesifikke behov din bedrift har med tanke på forretningsreiseprogrammet. 

Lær mer om disse fire trinnene og hvordan du:

 • bruker Egencias verktøy for risikostyring til bedriftens fordel
 • skaper en feedback-loop
 • deler og lærer om beste praksiser rundt COVID-19
 • får tilgang til spesifikke rapporter om COVID-19

LES MER

Step 5: Track and optimize your travel program

Spre ordet om Egencia

Trenger ledelsen og interne interessenter en påminnelse om alt Egencia kan gjøre for bedriften deres? Les mer om verktøyene Egencia kan tilby.