Skip to main content

Forretningsreiser og COVID-19-trendanalyser

Oversikt over forretningsreisetrender under COVID-19 

3 min
Publisert: 22 September 2021
Business Travel Industry COVID19 Dashboard

Slik bruker du denne oversikten

Som involvert i administrasjonen av bedriftens forretningsreiser, er du ansvarlig for å definere og håndheve forretningsreisepolicyer nå som verdensøkonomien tilpasser seg virkeligheten etter COVID-19. Det er viktig å sørge for at du har en tydelig oversikt over forretningsreiselandskapet etter hvert som det endrer seg. Du behøver svar på spørsmål som:

  • Hvilke land ser en oppgang i forretningreiser? Hvis bedrifter i regionen din begynner å reise igjen, kan det tyde på at økonomien er på bedringens vei. Dette innebærer at du bør begynne å planlegge gjenopptagelsen av forretningreiser i din egen bedrift.
  • Har konkurrentene mine allerede begynt å reise, eller forbereder de seg på å reise igjen? Hvis du ser bransjen din i listen over dem som reiser eller forbereder seg på å reise, kan du ta initiativ til interne diskusjoner om forretningsreisestrategi med data i sanntid.
  • Hvor reiser bedrifter, og hva er forkjøpsperioden for ulike produkter (fly, tog, leiebil)? Denne informasjonen vil hjelpe deg å ta beslutninger om reisepolicyen, og den kan potensielt spare bedriften for reiseutgifter.

Egencias kraftfulle teknologiplattform lar oss samle detaljerte data on reisebestillinger verden rundt. Ved å analysere disse dataene kan vi oppdage globale trender som påvirker forretningsreiser. Denne informasjonen er viktigere enn noensinne i den usikre situasjonen vi er i på grunn av pandemien, så vi ønsker å dele innsikten og informasjonen vi har samlet gjennom våre undersøkelser. På denne siden har du tilgang til dataene og analysene.

Ved hjelp av en plattform med visuelle analyser, har vi satt sammen en oversikt som sporer forretningsreisetrender verden rundt, slik at du kan få et tydelig bilde av det aktuelle forretningsreiselandskapet. Denne innsikten gjør at du kan ta velinformerte avgjørelser om din nåværende forretningsreisestrategi og tilpasse forretningsreiseprogrammet deretter, for eksempel endre forkjøpsvinduene.

Oversikt over forretningsreisetrender

Åpne denne oversikten i en ny fane

Informasjonen oppdateres hver 30. dag, og er basert på reisedata fra Egencia-transaksjoner. Oversikten tilbyr tre visninger av reisedata på globalt og regionalt nivå:

  • Land som har begynt å reise igjen
  • Forretningsreisetrender

Du kan endre visning for å se informasjon tilpasset dine behov, slik som global / regional visning (AMERIKA / APAC / EMEA) og visning på landsnivå (USA, Tyskland, Frankrike, Storbritannia)

Egencia-ressurser

Uansett hvor du befinner deg i prosessen med å gjenoppta reisevirksomheten igjen, gir Egencia aktiv støtte til kunder og Travel Managers over hele verden.

Reise igjen?

  • Sjekkliste: Gjenopptagelse av reisevirksomheten. Når dine ansatte begynner å reise igjen, bør du ta i bruk Egencias sjekkliste for gjenopptagelse av reisevirksomheten. Den inneholder fem proaktive steg du kan ta under forberedelsene.
  • Egencia Travel Advisor. I forbindelse med COVID-19 har Egencia lansert Egencia® Travel Advisor, slik at kundene våre kan undersøke hvilke restriksjoner som gjelder, uansett avreise- og ankomststed. I tillegg til verktøy for planlegging og informasjon har Egencia innlemmet reiseråd i bestillingsopplevelsen for å bidra til beslutningsprosessen.
  • Den ultimate veiledningen for å gjenoppta reisevirksomheten. Denne trinnvise guiden vil hjelpe deg med å få dine ansatte i gang med å reise igjen.

Forbereder du reiser innen kort tid?

Ingen reiser ennå?

Egencia forbeholder seg retten til å endre eller avslutte publiseringen av Egencias oversikt over forretningreisetrender når som helst og uten forvarsel.

Var dette innholdet nyttig?
0