Skip to main content
Egencia Anaylicts Studio
Egencia Analytics Studio

Reiserapportering som gir deg praktisk innsikt

Egencia Analytics Studio sentraliserer alle dine bestillingsdata, og du har tilgang til dem når du måtte trenge det. Dette gjør det enklere å optimalisere forretningsreiseprogrammet ditt og spare mest mulig.

Visuelle fremstillinger, sentraliserte data

Innsikt i forretningsreiseprogrammet, praktiske data og sparemuligheter – lett tilgjengelig.

Dark background image

Bruk data til å styrke forretningsreiseprogrammet ditt

Data er en del av hverdagen vår. Vi bruker over 189 milliarder rader med data for å levere den beste online-opplevelsen til kundene våre og gi Travel Managers den innsikten de trenger for å finne sparemuligheter. Finn ut hvordan dataene fra forretningsreiseprogrammet ditt kan hjelpe deg.

Full oversikt over forretningsreiseprogrammet ditt

Enkel tilgang til data gir deg alt du trenger for å forstå resultatene til forretningsreiseprogrammet ditt. Følg med på reiseutgifter, se hvor du kan spare og identifiser muligheter til å forbedre resultatene med alle dine data samlet på ett sted. Få et overblikk over transaksjoner, policyetterlevelse og online-andel for flyreiser, hotell, tog og leiebil.

  • Workspaces for reisesammendrag og ledelsessammendrag viser deg hvordan det går med forretningsreiseprogrammet ditt, og gir deg muligheten til å følge med på etterlevelsen av forretningsreisepolicyen.
  • Krisehåndtering og -rapportering. Vellykkede programmer kan tilpasses bedriftens behov etter hvert som disse endrer seg. Dette var en sannhet før effekten av COVID-19 skapte store utfordringer for bedrifter verden rundt, og det er enda mer sant i dag. Egencia gir deg rapporter som hjelper deg med å ivareta dine plikter som arbeidsgiver og minske den økonomiske innvirkningen på bedriften din. Se hvordan reiserapporter og innsikt om COVID-19 kan hjelpe deg å få oversikt over bedriftens risikostyringsprosesser.
  • Få tilgang til og bruk dataene dine direkte med vårt programmeringsgrensesnitt. Vi gir deg programmatisk tilgang til data på sammendrags- og transaksjonsnivå, slik at du kan koble dataene opp mot systemene og risikostyringspartnerne dine.
Travel Summary
Maximize Savings

Maksimer besparelser

  • Egencia Analytics Studio viser deg dataene dine på en relevant måte. Se raskt og enkelt hvilke områder besparelsene dine kommer fra, gå gjennom utgifter og gjør endringer for å finjustere forretningsreiseprogrammet. Oppdag og forstå sparemuligheter.
  • Spor de innebygde besparelsene du får med Savings Finder for Air and Hotel.

FFinn ut hvordan Analytics Studio hjalp Alexander Mann Solutions å forstå sitt karbonfotavtrykk.

Innsikt som bidrar til datadrevne avgjørelser

Egencia Analytics Studio samler alle dine data i brukervennlige og visuelle workspaces. Se intuitive analyser og oversikter som utgifter etter forkjøpsintervaller, reiseregningssystem, online-andel, avgiftsutgifter og besparelser på reise og overnatting.

  • Workspace for karbonutslipp hjelper deg å vurdere det totale karbonutslippet til forretningsreiseprogrammet ditt og gir deg forslag til forbedringer.
  • Sammenlign forretningsreiseprogrammet ditt med andre program som ligner ditt, og se konkret hva du kan gjøre for å forbedre reisepolicyens resultater og spare penger gjennom hotell- og flyreiseforhandlinger.
  • Markedsandelen gir deg et fullstendig bilde av reiseutgiftene. Se hvordan utgiftene er fordelt på de ulike flyselskapene, hotellene og leiebilselskapene du bruker.
Benchmark Your Travel Program

Be om en demonstrasjon for å finne ut hva Egencias reiseadministrasjonsløsninger kan gjøre for deg.

Er du allerede kunde? Kontakt Egencias kundeservice.