Skip to main content

Slik hjelper Egencia Analytics Studio Travel Managers

1 min
Posted: 15 March 2019
Analytics-Studio-main-image1.jpg

På papiret ser ikke forretningsreisevirksomhet spesielt komplisert ut: Folk reiser. Bedriften bruker penger for å få dem dit de skal. Det kan virke ukomplisert, men sannheten er en annen.

Store globale selskaper har tusenvis av ansatte som reiser til enhver tid, og å forsøke å finne ut hvem som bestilte flyreisene på forhånd eller hvem som bruker bedriftens forretningsreisebyrå innebærer mye og komplisert reisedata.

Ikke alle bedrifter har en ekspert som kan forstå all denne informasjonen, og Travel Managers har kanskje ikke ferdighetene som trengs for å gå gjennom tallene. Dette kan være en utfordring, da det vil være vanskelig å svare på spørsmål om reiseutgifter, etterlevelse og annet hvis du ikke kan vise til lettforståelige datavisualiseringsrapporter.

Egencia Analytics Studio er løsningen. Denne brukervennlige plattformen er bygget med tanke på Travel Managers og deres daglige rapporteringsbehov – for de som har forretningsreiser som yrke. Med Analytics Studio kan du utforske data visuelt, oppdage skjult informasjon og finne nye måter å spare på. Følg med på tendenser over tid for å optimalisere utgiftene på tvers av reisekategorier som fly, hotell, tog og leiebil.

Vil du vite hvordan Analytics Studio kan hjelpe deg? Fyll ut skjemaet for å lese bloggen vår.

I presentasjonen under kan du se en trinnvis guide til hvordan du enkelt oppretter datavisualiseringsrapporter med Egencia Analytics Studio.

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Ta kontakt med teamet vårt.