Skip to main content

Forretningsreiseråd etter COVID-19

3 min
Posted: 15 September 2020
Topics: Blogg
consultants-on-camera_resized.jpg

Hos Egencia er vi stolte over å kunne tilby førsteklasses kundeservice til forretningsreisende over hele verden. Uansett hvor kundene våre befinner seg, er våre Account Managers og reisekonsulenter alltid klare til å hjelpe dem. For å vise hvor engasjerte vi er, har noen av våre ansatte stilt opp i en video for å gi gode råd om hva bedrifter kan gjøre for å bli klare for forretningsreiser etter COVID-19.

Oppdater bedriftens reisepolicy Margaux Mesurat, Account Manager, Paris

Vi vet at forretningsreisebransjen har blitt snudd på hodet den siste tiden. Folk som er vant til å reise i forbindelse med jobb, har ikke kunnet gjøre det, noe som kan være frustrerende. Mange synes nok også at tanken på å skulle reise igjen er litt skremmende. Én ting du kan gjøre for å hjelpe bedriftens reisende, er å sørge for at de er kjent med bedriftens reisepolicy. Legg en strategi for hvordan du skal informere dem om eventuelle endringer du gjør for å legge til rette for forretningsreiser igjen.

Hold et øye med reiseutgiftene og -sikkerheten Shieh Yuan, Regional Account Manager, Singapore

Det er mye du kan gjøre nå for at alt skal være på plass senere. Nå er et godt tidspunkt for å gå gjennom aktsomhetsplikten og finne ut om du vil gjøre noen endringer. Du bør også se nærmere på reisesikkerheten samt snakke med de ansatte om bedriftens policyer for risikohåndtering og hvordan Egencias Travel Tracker kan hjelpe Travel Managers med å finne ut hvor de reisende er, hvis det skulle oppstå nødssituasjoner. Det kan dessuten være lurt å analysere dataene du har om reiseutgifter. Med Egencia Analytics Studio kan du sammenligne reiseprogrammet ditt med programmet til andre bedrifter og få full oversikt over reiseutgiftene for hotell, fly, tog osv. Du kan bruke denne nyttige informasjonen til å finne ut om du kan spare penger ved for eksempel å angi makspriser eller å bytte flyselskap eller hotellkjede. Hvis du vil endre forretningsreiseprogrammet etter COVID-19, kan du ta en titt på dette verktøysettet.

Gjør reiseprogrammet bærekraftig Delphine Boulton, Director Consulting, Paris

Nå kan det være lurt å tenke på hvordan du kan gjøre forretningsreiseprogrammet ditt enda bedre. Du kan for eksempel se nærmere på hvordan du kan få et enda mer bærekraftig reiseprogram og forbedre samarbeidet med leverandører.

Spar tid og penger Hailey Cirovski, Account Manager, Seattle

Egencias Account Managers er her for deg uansett. Det kan være lurt å kontakte din Account Manger for å snakke om hvordan du kan spare både tid og penger. Du bør også legge en plan for hvordan du skal informere de ansatte om endringene du gjør i reiseprogrammet. Ha et mål om at reiseprogrammet bør være klart før de ansatte kan begynne å reise igjen.

Etterlevelse av reisepolicyen Rachel Lee, Account Manager, Dallas

Det sier seg selv at forretningsreisebransjen har endret seg drastisk de siste månedene. Derfor er det en god idé å kontakte din Account Manager for å evaluere aktsomhetsplikten og finne ut mer om fordelene med Traveler Tracker-funksjonen. Benytt denne tiden til å ta en gjennomgang av både forretningsreiseprogrammet, policyene og etterlevelsen. Vi hjelper deg med hva enn du måtte trenge.

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Ta kontakt med teamet vårt.