Skip to main content

Gjenoppta Tillatte Reiser for Forretningsreisende i 2021

Gjenoppta tillatte reiser for forretningsreisende

2 min
Publisert: 19 April 2021
Business Travel Return

Etter at Verdens helseorganisasjon erklærte COVID-19-utbruddet for en pandemi i fjor, har forretningsreisebransjen og forretningsreiseprogrammene gjennomgått store endringer.

Nå som flere og flere får vaksinen, og vi ser økende optimisme med tanke på forretningsreiser, kan Travel Managers imidlertid gjøre de siste forberedelsene før gjenopptagelsen av bedriftens reiser.

Nye utfordringer

Det har skjedd store endringer rundt flyreiser, hotellopphold og leiebiler, så Travel Mangers må takle nye utfordringer når de skal planlegge budsjetter, bestemme reisepolicy og forberede sine forretningsreisende på å reise igjen. Travel Managers er nå nødt til å vurdere når og hvor de vil gjenoppta møter ansikt til ansikt.

Noe Travel Managers kan fokusere på, er hvordan det i økt grad legges vekt på verdien en forretningsreise tilfører den totale forretningsstrategien.Travel Managers bør også snakke med toppledelsen, de forretningsreisende og leverandører, for å få hjelp med å legge korttids- og langtidsplaner for forretningsreiser.

Festive Road tilbyr et rammeverk for tillatte reiser for å vurdere i hvilken grad en organisasjon er klar til å reise igjen, basert på innspill fra bedriften og de ansatte og i samsvar med myndighetenes bestemmelser.

Bli med på webinaret

I dette webinaret får du gode tips som kan komme til nytte når du skal snakke med toppledelsen om hvilke personlige møter som er mest lønnsomme for bedriften. Vi diskuterer også hvordan Travel Managers kan ta i bruk et rammeverk for godkjenning av tillatte reiser.

I tillegg får du vite mer om:

  • Hvordan du definerer og identifiserer tillatte reiser, slik at du kan forberede bedriften og de ansatte på gjenopptagelsen av forretningsreiser i samsvar med myndighetenes bestemmelser.
  • Hvordan du kan øke interessen for reiser innad i bedriften og endre synet på forretningsreiser fra å være en ren utgiftspost til å bli et strategisk virkemiddel, noe som øker forretningsreiseprogrammets verdi og synlighet.
  • Hvordan dynamiske godkjenninger, oppdaterte reisepolicyer og effektiv kommunikasjon til reisende hjelper deg med å iverksette tillatte reiser i bedriften på best mulig måte.

Foredragsholdere:

Mike Orchard, Principal Consultant i Festive Road

Caitlin Deegan, Sr. Director of Product Strategy i Egencia

Vil du vite mer? Se rapporten om å gjenoppta tillatte reiser for forretningsreisende

Var dette innholdet nyttig?
1

Send inn opplysningene dine og se nå