Skip to main content

Forretningsreiser, Døgnåpen Global kundeservice

Customer Service Hero Banner
Customer Service Hero Banner

Vi er med deg hele veien

Uansett når og hvor du måtte trenge oss.

Woman Smiling at Phone While Waiting for Train

Eksepsjonell support døgnet rundt, hver eneste dag

Sørg for at bedriftens forretningsreisende får hjelpen de trenger, uansett hvor de er.

Vi tilbyr forretningsreisende support døgnet rundt, hver dag – fra øyeblikket de bestiller til de er hjemme igjen. De kan kontakte oss med bare ett klikk og få hjelp fra forretningsreisekonsulentene våre, som vet akkurat hva de reisende trenger, og kan ordne det for dem både raskt, enkelt og i henhold til reisepolicyen.

Vi er her for deg

Kunnskapsrike, lokale forretningsreisekonsulenter er dine reisendes forbindelse til enklere forretningsreiser.

Vi har over 2500 reisekonsulenter som jobber utelukkende med forretningsreiser. De har i snitt 15 års erfaring i bransjen og god kjennskap til de unike behovene til forretningsreisende. Disse lokale forretningsreiseekspertene holder til i over 66 land og snakker til sammen over 32 språk.

  • Vår kundeservice er tilgjengelig for reisende og reisebestillere døgnet rundt, hele året – både på nettet, i appen og per telefon.
  • Reisekonsulentene våre har full tilgang til profiler gjennom vår helhetlige plattform. De kan se de reisendes planer og bedriftens reisepolicy samt enkelt gjøre passende endringer.
  • Fokus på forretningsreiser. Konsulentene våre jobber kun med forretningsreiser og forstår de unike kravene og behovene til forretningsreisende.
Profile Connection Customer Service
Black background promo blade

Fornøyde reisende betyr fornøyde ansatte

70 % av reisende sier at de liker forretningsreiser. Finn ut hvordan du kan oppnå bedre etterlevelse, øke de reisendes tilfredshet med mer.

Optimize Business Travel Program During Coronavirus

Én enkelt plattform

En universal, intuitiv plattform for hver bruker som gjør bestillingen og reisen lettere for alle.

Vi er det eneste store forretningsreisebyrået med samme brukeropplevelse på tvers av alle våre kanaler: på PC, i appen og på telefon.

  • Alle bestillinger (fly, hotell, leiebil og tog) gjøres på samme sted. Du slipper å forholde deg til ulike reisebyråer og reiseportaler.
  • Fordi reisende, reisebestillere og konsulenter bruker den samme plattformen, går ingenting viktig tapt underveis.
  • Vi er her for deg. Konsulentene våre ser akkurat det dine reisende ser, slik at de kan sørge for at de reisende har alt de trenger.
Gateway Mobility

Den globale reiseplattformen fornyer forretningsreiser

Plattformen vår forbinder alle punkter i reiseprosessen, noe som gir de reisende en personlig opplevelse og de reiseansvarlige dataen og etterlevelsen de ser etter.

Gi dine reisende flere valgmuligheter

Hos Egencia gir vi deg tilgang til et førsteklasses leverandørutvalg, slik at dine reisende får fleksibilitet og flere alternativer å velge mellom – uansett om de bestiller online eller gjennom en av våre dyktige forretningsreisekonsulenter.

  • Ekspertkonsulentene våre sørger for at de reisende får de fasilitetene og tjenestene de trenger for en vellykket forretningsreise.
  • Over 500 000 hoteller og flere enn 375 flyselskaper gir dine reisende mer relevante alternativer og større tilfredshet.
  • En intuitiv bestillingsopplevelse gjør det lett for dine reisende å bestille eller endre reiser.
Gloabl National Save Time Travel

Er du klar til å ta reiseprogrammet ditt til nye høyder?
Kontakt oss for mer informasjon.