Skip to main content
Customer Service
Customer Service

Vi er med deg hele veien

Uansett når og hvor du måtte trenge oss.

Exceptional Support

Eksepsjonell support døgnet rundt, hver eneste dag

Sørg for at bedriftens forretningsreisende får hjelpen de trenger, uansett hvor de er.

Vi tilbyr forretningsreisende support døgnet rundt, hver dag – fra øyeblikket de bestiller til de er hjemme igjen. De kan kontakte oss med bare ett klikk og få hjelp fra forretningsreisekonsulentene våre, som vet akkurat hva de reisende trenger, og kan ordne det for dem både raskt, enkelt og i henhold til reisepolicyen.

Vi er her for deg

Kunnskapsrike, lokale forretningsreisekonsulenter er dine reisendes forbindelse til enklere forretningsreiser.

Vi har over 2500 reisekonsulenter som jobber utelukkende med forretningsreiser. De har i snitt 15 års erfaring i bransjen og god kjennskap til de unike behovene til forretningsreisende. Disse lokale forretningsreiseekspertene holder til i over 66 land og snakker til sammen over 32 språk.

  • Vår kundeservice er tilgjengelig for reisende og reisebestillere døgnet rundt, hele året – både på nettet, i appen og per telefon.
  • Reisekonsulentene våre har full tilgang til profiler gjennom vår helhetlige plattform. De kan se de reisendes planer og bedriftens reisepolicy samt enkelt gjøre passende endringer.
  • Fokus på forretningsreiser. Konsulentene våre jobber kun med forretningsreiser og forstår de unike kravene og behovene til forretningsreisende.
Profile Connection Customer Service
Black background promo blade

Fornøyde reisende betyr fornøyde ansatte

70 % av reisende sier at de liker forretningsreiser. Finn ut hvordan du kan oppnå bedre etterlevelse, øke de reisendes tilfredshet med mer.

Optimize Business Travel Program During Coronavirus

Én enkelt plattform

En universal, intuitiv plattform for hver bruker gjør bestillingen og reisen lettere for alle.

Vi er det eneste store forretningsreisebyrået med samme brukeropplevelse på tvers av alle våre kanaler: på nettet, i appen og per telefon.

  • Alle bestillinger (fly, hotell og leiebil) på samme sted. Du slipper å forholde deg til ulike reisebyråer og reiseportaler.
  • Fordi reisende, reisebestillere og konsulenter bruker den samme plattformen, går ingenting viktig tapt underveis.
  • Vi ser deg. Konsulentene våre ser akkurat det de reisende ser, og kan sørge for at de har alt de trenger.

Din komplette reiseadministrasjonsplattform. Innovasjon levert av Egencia. Ubegrenset kapasitet fra Expedia Group.

Gateway Mobility

Den globale reiseplattformen fornyer forretningsreiser

Plattformen vår forbinder alle punkter i reiseprosessen, noe som gir de reisende en personlig opplevelse og de reiseansvarlige dataen og etterlevelsen de ser etter.

Få tilgang til verdens største reiseplattform

Som en del av Expedia Group gir vi deg tilgang til et overlegent leverandørinnhold, noe som gir bedriftens reisende mange valgmuligheter og stor fleksibilitet.

Ekspertkonsulentene våre har tilgang til et omfattende utvalg av reiseprodukter globalt. Se hvordan verdens største og mest varierte reiseplattform kan gi forretningsreiseprogrammet ditt et fortrinn.

  • Konsulentene våre er eksperter på reiser og sørger for at dine reisende får bestilt de spesielle fasilitetene og forretningstjenestene de fortjener.
  • Over 500 000 hoteller og flere enn 375 flyselskaper gir dine reisende mer relevante alternativer og større tilfredshet.
  • En velkjent og intuitiv plattform gjør det lett for dine reisende å bestille eller endre reiser.
Gloabl National Save Time Travel

Er du klar til å ta reiseprogrammet ditt til nye høyder?
Kontakt oss for mer informasjon.