Skip to main content

Risikostyring for Bedrifter, Reisevarsler og Reiseråd

Corporate Travel Manager Creates Risk Management Strategies
Corporate Travel Manager Creates Risk Management Strategies

Reisendes sikkerhet og informasjon om reisemål

Forretningsreiselandskapet har gjennomgått en enorm endring. Bruk våre reiseadministrasjonsverktøy, inkludert Egencia® Travel Advisor, for å optimalisere forretningsreiseprogrammet ditt og ta vare på de reisende.

Ivareta de reisendes velferd

Egencia® Travel Advisor sørger for at forretningsreisende og reisebestillere har tilgang til informasjon om sikkerhet og reisemål og forstår potensielle innvirkninger når de planlegger reiser.

  • Forsikre de reisende om at de vil bli tatt vare på når de reiser, ved å holde dem oppdatert på reisevarsler og -råd i forbindelse med pandemien og andre situasjoner som måtte oppstå.
  • Hjelp dine reisende å planlegge ved å gi dem enkel tilgang til informasjon om ulike typer risiko, sikkerhetstiltak som krav om munnbind og karantene, samt andre retningslinjer.
  • Støtt de forretningsreisende i krisetider og potensielt risikofylte situasjoner, som naturkatastrofer og uroligheter, ved å gi dem tilgang til myndigheters reiseråd og -varsler som de måtte trenge når de planlegger og bestiller reiser.
Support travelers’ wellbeing
Light grey under the wing

Støtt dine reisende og reduser risikoen for bedriften

Enten du jobber med en ny tilnærming til risikostyring eller finjusterer reisepolicyen din, kan Egencia® Travel Advisor hjelpe deg med å optimalisere strategiene for ivaretagelse av aktsomhetsplikten med reiseråd og -varsler.

Gain predictability and control

Oppnå forutsigbarhet og kontroll

Bruk Egencia® Travel Advisor for effektiv risikostyring og oppnå økt forutsigbarhet og kontroll over forretningsreiseprogrammet ditt. Du kan bruke reiserådsinformasjon på flere måter for å oppnå bedriftens mål og vekst og samtidig ta hensyn til de ansattes mentale helse og velferd.

  • Ta velinformerte og trygge beslutninger om planen din for reiserisikostyring. Hvis for eksempel et land har innreiserestriksjoner, kan du velge en reisepolicy basert på reisendes avreisested. 
  • Hold deg oppdatert på karanteneregler og andre krav for å gi dine forretningsreisende nyttige oppdateringer i sanntid. 
  • Sjekk standardene for personlig beskyttelsesutstyr og sett sammen en reisepakke for de forretningsreisende. 
  • Oppdater reisepolicyen din for reisemål med høy risiko eller andre risikofaktorer for å holde reisende informert.
  • Sjekk Egencia Traveler Tracker for å identifisere reisende hvis reiser kan være berørt av gjeldende reiseråd og -varsler.

Sørg for at de reisende føler seg ivaretatt

Med aktuell og personlig tilpasset informasjon om sikkerhet og reisemål når man bestiller, hjelper Egencia deg med å sørge for at dine reisende føler seg ivaretatte og trygge 

Alle som bestiller forretningsreiser kan enkelt se informasjon om leverandørers helse- og hygienetiltak som en del av bestillingsopplevelsen, uansett om de bruker PC eller mobilappen.

Hjelp dine reisende med å få informasjonen de trenger om eventuelle sikkerhetstiltak som er iverksatt på reisemålet eller ved bestilling av hotell, leiebil, fly eller tog.

Increase travelers’ confidence

Be om en demonstrasjon for å finne ut hva Egencias reiseadministrasjonsløsninger kan gjøre for deg.

Er du allerede kunde? Kontakt Egencias kundeservice.