Skip to main content

Viktigheten av å gjøre en reiserisikovurdering

Travel Manager Performs Travel Risk Assessment
Travel Manager Performs Travel Risk Assessment

Reiserisikovurdering

En solid risikovurdering hjelper deg med å opprette policyer og prosedyrer som beskytter de forretningsreisende og bedriften din.

Beskytt dine viktigste ressurser

Det er ingenting mer verdifullt for bedriften din enn de ansatte. For å beskytte de reisende og bedriften din må du vite hvilke potensielle reise- og sikkerhetsrisikoer de kan møte på.

Det første steget er å sørge for at du har en solid sikkerhetspolicy for å beskytte de ansatte mot reiserelaterte risikoer, for eksempel naturkatastrofer, smittsomme sykdommer og innenrikspolitiske uroligheter. Det er svært viktig at du iverksetter tiltak som beskytter de reisende når de bestiller, mens de er på farten og frem til de er trygt hjemme igjen.

En guide til reisendes velferd

People Working In An Office
Light-grey-mobility

Omform forretningsreiseprogrammet ditt slik at det dekker dine unike behov

Forretningsreiser forandrer seg, og det må reiseprogrammet ditt gjøre også. Bruk guiden vår for å få hjelp til å sette mål og justere reisepolicyen, slik at du holder tritt med det skiftende forretningsreiselandskapet.

Woman Doing Travel Risk Assessment

Reiserisikostyring er bra for bedriften

Å beskytte de ansatte er bare én del av pliktene dine som arbeidsgiver. Den andre er å beskytte bedriften.

Hver organisasjon er ulik, og det er derfor det er så viktig å forstå hvordan du sikrer bedriften din. En del av reiserisikovurderingen er å gå gjennom bedriftens forretningsreisemønstre, hvordan du håndterer reiseråd og kommuniserer dem til de ansatte, og hva slags sikkerhetspolicyer leverandørene dine har. Et annet aspekt er å vurdere hvilke andre tiltak du bør iverksette, slik som å kjøpe reiseforsikring eller gi intern opplæring til de ansatte om hvordan de kan ivareta sin helse når de er ute og reiser.

Slik utfører du en reiserisikovurdering

Reisevarsler og -råd

Som arbeidsgiver er det ditt ansvar å vite hva som skjer og hvor dine reisende befinner seg − til enhver tid.

For å hjelpe deg med dette har vi lagt til innebygde reiseråd og reisevarsler for reisemål med høy risiko i bestillingsverktøyet, med informasjon om en reisendes avreisested og reisemål. Dette gjør at du og de reisende kan ta de beste avgjørelsene og endre reiseplaner ved behov. Du har også tilgang til Egencia Traveler Tracker, som gjør at du kan finne reisende hvor som helst i verden i en nødsituasjon.

Se Traveler Tracker-video

Woman On Business Trip Hiring A Car

Be om en demonstrasjon for å se hva Amex GBT Egencias reiseadministrasjonsløsninger kan gjøre for deg.

Er du allerede kunde? Ta kontakt med Amex GBT Egencias kundeservice.