Skip to main content

Få kontroll på utgiftene med en sentralisert database

egmont-tv-filming.jpg
REFERANSEKUNDER Egmont

Få kontroll på utgiftene med en sentralisert database

2 min
Selskap
Egmont
Bransje
Mediebransjen
Antall ansatte
6,000

Egmont er et ledende nordisk mediekonsern som publiserer og distribuerer film-og TV-innhold til over 30 land. Konsernet består av 100 forskjellige selskaper og har over 6,000 ansatte. Derfor er det viktig med en sentralisert database for å kunne kontrollere utgiftene og gjøre bestillingsprosessen lik for alle. 

Se videoen for å finne ut hvordan Egencias globale plattform gjør administrering av forretningsreiser til en suksess hos Egmont.

Er du klar for å brukereisedataene på en nyttigere måte? Snakk med oss i dag.

Video Transcript:

«For et selskap som Egmont er det svært viktig å samarbeide med andre selskaper som forstår målene våre og kulturen vår. Vi er et stort konsern med over 100 forskjellige selskaper, og derfor er det viktig at selskapene vi samarbeider med, klarer å holde tritt med oss.

Utfordringen vi hadde før vi inngikk samarbeid med Egencia, var at mange ansatte bestilte og administrerte hotellreservasjoner utenfor plattformen. Ved å samarbeide med Egencia har vi fått tilgang til et system med nyttigere data, som også gir oss informasjon om hvor de reisende befinner seg. Nesten ingen bestiller utenfor policyen lenger, og hvis de gjør det, har de en god grunn.

Jeg tror litt av problemet med å drive et konsern med flere selskaper i flere land er at de forskjellige landene har ulike lover, regler og kulturer, samtidig som at også forventningene varierer. 

Det er svært viktig at dataene lagres sentralt i selskapet, og at informasjonen desentraliseres når den skal ut til ansatte. Når jeg ringer en av våre Travel Managers, er det viktig for meg at vedkommende vet alt om selskapet sitt i tillegg til reisemønstrene til alle de reisende.

Én eller to ganger i året ser jeg på utgiftene for det siste året eller de seks siste månedene. Jeg ser da på om vi har høye utgifter til leverandører eller hoteller som vi ikke har avtaler eller kontrakter med. Det er veldig viktig at alle bruker den samme plattformen og ser den samme layouten, ettersom ansatte ofte jobber for flere av konsernets selskaper. Det gjør at vi kan være mer fleksible, og det er noe som er viktig for alle våre eksisterende partnere og alle produktene vi bruker.» 

Was this content helpful?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Ta kontakt med teamet vårt.