Skip to main content

Er forretningsreisebyrået ditt klart for fremtiden?

4 min
Posted: 05 October 2018Updated: 15 September 2020
Topics: Blogg
businessman-in-the-future.jpg
Det snakkes mye om disruptive endringer om dagen. Noen ganger er disruptive endringer positive og kan føre til forbedringer. Ofte er det likevel slik at endringer skaper forsinkelser, koster penger og gjør det vanskeligere å få jobben gjort. Når det gjelder å håndtere forretningsreiseprogrammet ditt, er det ikke hensiktsmessig å måtte bytte forretningsreisebyrå hver gang det er behov for en oppgradering. Du trenger derfor et forretningsreisebyrå som kan vokse og utvikle seg i takt med bedriften din. Det er tanken bak Egencia.
Er forretningsreisebyrået ditt klart for fremtiden? Hvordan kan du vite det? Svaret på spørsmålet får du ved å svare på disse tre delspørsmålene, som tar for seg forretningsreisebyråets strategiske rammeverk.

Har forretningsreisebyrået ditt fokus på teknologi?

Teknologi revolusjonerer reisebransjen. Bedriftene ønsker å ta i bruk det nyeste grensesnittet eller bestillingsverktøyet så snart de kan. Teknologi er nøkkelen til fremtiden, men vi ønsker ikke ny teknologi kun for teknologiens skyld. Det handler om å ha den rette teknologien som kan hjelpe deg med å vokse og tilpasse deg endringer. Egencia ledet vei inn i en ny æra for reiseadministrasjon med sin plattformteknologi, og satt dermed teknologien i sentrum av systemet i stedet for på sidelinjen. Denne fremgangsmåten handler om mer enn å bare integrere en rekke verktøy som tar for seg de ulike aspektene ved forretningsreise. En plattformløsning handler om å ha en global, integrert løsning som legger til rette for fremtidig innovasjon og tilbyr de funksjonene som kundene ønsker. Egencia har laget sine plattformer og prosesser slik at de synkroniseres med og er bygget på verktøy for datavisualisering. På den måten gjør vi det enklere å rapportere og analysere, slik at du kan få en bedre forståelse av hvordan reisevalg og policyer påvirker sluttresultatet. Våre verktøy gir deg muligheten til å oppdage trender i reiseutgiftene dine, undersøke dem nærmere og raskt komme til bunns i eventuelle problemer, slik at du kan gjøre noe med dem og holde deg innenfor budsjettet. Jo lettere det er å forstå seg på dataene dine, jo raskere kan du skape verdier for bedriften din.

Har forretningsreisebyrået ditt en strategi for kontinuerlig forbedring?

Reisebehovene dine endrer seg i takt med virksomheten din. Forretningsreisebyrået ditt bør være i stand til å forstå behovene dine på et grunnleggende nivå, til og med før du selv kan sette ord på dem, for så å kunne tilpasse seg umiddelbart. Vår plattformløsning gjør det mulig for oss å utføre A/B-testing av nettsiden og verktøyene våre. Vi kan få direkte kunnskap om hva kundene våre trenger og ønsker seg fra sitt forretningsreisebyrå, fordi vi ser med våre egne øyne hvilke løsninger de setter mest pris på. Heike Leipertz, Travel Manager i TMD Friction sier det så fint: «Egencia hjelper oss med å tilby fortløpende forbedringer til våre reisende. Deres test-og-lær-metode gjør det enklere for oss å levere kontinuerlige forbedringer til reiseprogrammet vårt.» Denne kontinuerlige testemetoden bidrar til at vi kan samle store mengder data fra individuelle funksjoner og fra kommunikasjon med forbrukerne. Resultatet er at vi kan ta gode avgjørelser angående hvilke produkter og tjenester vi ønsker å tilby kundene våre basert på hvilke behov de vil ha i fremtiden.

Forstår forretningsreisebyrået ditt viktigheten av en god brukeropplevelse?

Selskaper som Amazon og Expedia har endret måten kunder bruker teknologi til å handle varer og bestille ferier på. Det store utvalget av apper og mobile enheter gjør det enklere enn noensinne å kjøpe varer og tjenester. Resultatet av dette er at forretningsreisende forventer å ha tilgang til teknologi, det være seg for å handle varer på mobilen eller bestille et hotell fra jobb-PCen. Reisebransjen demonstrerte tidlig hvordan forbrukere tilpasser seg nye måter å gjøre ting på i den digitale verden. Expedia var en pioner innen online-reise for forbrukere, og de utvikler seg stadig innen det forretningssegmentet. På samme måte har Egencia revolusjonert forretningsreisebransjen ved å fokusere på å forbedre kundeservicen for alle forretningsreisende. I tillegg, fordi vi er en del av Expedia Group, kan vi hente viktig kunnskap og innovasjon innen kundebehov fra våre søsterselskaper og benytte dette for våre forretningsreisende. En god brukeropplevelse tar også høyde for hvordan folk lever livene sine. Vi bruker en rekke enheter i dagliglivet, og ulike skjermer presenterer data på forskjellige måter. Noen ganger går disse dataene gjennom flere ulike nettverk, avhengig av hvor vi er og hva slags enhet vi bruker. Andre ganger ønsker vi å bruke enhetene våre til å snakke med andre mennesker. Det spiller ingen rolle hva slags enhet eller grensesnitt du ønsker å bruke for å administrere reisene dine hos Egencia. Vi har utviklet vår egen teknologi, noe som betyr at vi er i stand til å tilby en kundeopplevelse som går på tvers av alle enheter. Vi tilbyr en rekke funksjoner, kommunikasjonskanaler og grensesnitt som passer for reisende, Travel Managers og administratorer. Forandringer er uunngåelige, men det behøver ikke å gå på bekostning av forretningsreiseprogrammet ditt. En god partner kan forutse behovene dine og hjelpe bedriften din med å ta fatt på fremtiden.