Skip to main content

Youssef Attalla – Director, Technology – Mobile Team – bedriftskultur – Egencia

Youssef Attalla om å jobbe i Egencia

3 min
Posted: 24 September 2021
Youssef Attalla – Director, Technology - Mobile Team – at Egencia

Youssef Attalla
Egencia, Director, Technology − Mobile Team

Hva liker du best med jobben din?

At jeg hele tiden lærer noe nytt og får nye utfordringer. Da jeg gikk fra fritidsreiser til bedriftsreiser, så jeg hvor bred og omfattende reisebransjen er. Jeg reiser mye selv og jobber hver dag med å løse problemer jeg kan kjenne meg igjen i. Det som gjør arbeidsdagen enda bedre, er å jobbe med smarte, ydmyke og motiverende mennesker som jeg nå ser på som familie og ikke bare kollegaer.

Hva er du mest stolt over så langt i Egencia?

Det jeg er mest stolt over, er at vi klarte å håndtere alle COVID-relaterte utfordringer og usikkerheter. Det gjorde vi ved å utvikle flere kritiske funksjoner med korte frister for å hjelpe brukerne med å håndtere problemene som oppsto, ved å gi reiseråd, ved å gjøre det mulig å avbestille selv, gi tilgodebeløp, tilby hjelp på chat og mye mer.Alt dette gjorde vi uten å møtes ansikt til ansikt for å utveksle ideer. Det var et tydelig tegn på at både teamet og selskapet står støtt.

Hva gjør Egencia til et bra sted å jobbe?

Det at Egencia har de samme verdiene som meg selv, for eksempel inkludering, mangfold og frivillig arbeid. Jeg må også si at kombinasjonen av kontinuerlig læring og spennende problemer er en stor del av det.

Hvorfor vil du anbefale å bli en del av teamet ditt?

I tillegg til en god teamdynamikk og talentfulle mennesker liker jeg å tro at mobilteamet er det perfekte stedet for å utvikle både dybde- og breddekunnskapen. Vi eier tjenesten vi tilbyr, noe som betyr at du får være med på hele teknologireisen – helt til brukergrensesnitt og brukeropplevelse. Mobilappen tilbyr alle deler av tjenesten, blant annet søk, bestilling og opplevelsen etter bestilling, og du lærer om alle deler av virksomheten samtidig som du får jobbe med nesten alle team i selskapet.

Hvilke karriereråd vil du gi jobbsøkere som leker med tanken om å jobbe i Egencia?

Mitt råd er å være sulten på å lære. Grunnleggende og tekniske ferdigheter er viktig, men selve erfaringen du får, og hvordan du utvikler deg, er det som virkelig skiller Egencia fra andre selskaper. Si ja til utfordringer som tar deg ut av komfortsonen. Bli kjent med andre teammedlemmer og vis interesse for hva andre jobber med. Alle er villige til å hjelpe nyansatte, og du trenger ikke være redd for å stille spørsmål eller be om hjelp.


Har du lyst til å fornye reiseteknologien?

Vi er banebrytende. Vi er problemløsere. Vi forstår mennesker. Du kan bli en del av en engasjert, global familie som nyter godt av fleksible arbeidstider, reisegodtgjørelser, kompensasjon for helsefremmende tiltak og aktiviteter, helseforsikring og mer.

Jobb for oss

Was this content helpful?
1

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Kontakt oss.